Sairaanhoitaja, kesätyö, Espoon keskuksen kotihoito
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2021

Haemme Espoon keskuksen kotihoitoon sairaanhoitajia eri pituisiin kesäsijaisuuksiin ajalle 3.5.-30.9.2021.Toimipisteemme sijaitsevat Tuomarilassa (Tuomarilantie 19), Kauklahdessa (Hansakartano 4) ja Kalajärvellä (Ruskaniitty 4).

Sairaanhoitajan työ kotihoidossa on asiakkaan luona tapahtuvaa asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa hoitotyötä sisältäen perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä ja tarvittavista tukipalveluista huolehtimista.
Espoon kotihoidossa on käytössä LifeCare-asiakastieto- ja Hilkka-toiminnanohjausjärjestelmät sekä RAI-arviointiohjelma.

Sairaanhoitajan työ kotihoidossa on monipuolista ja mahdollistaa ammattitaidon laaja-alaisen käytön ja itsenäisen työskentelyn.
Työ on tiimityötä ja se perustuu asiakkaan hoito-ja palvelusuunnitelmaan kuntouttavalla työotteella. Työ on jaksotyötä sisältäen aamuvuoroja sekä viikonlopputyötä.

Työpaikan nimi: Espoon keskuksen kotihoito (Kalajärvi, Kauklahti, Muurala, Suvela)
Työaika: 114h45 min/ 3 vko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja.
Tehtävää voi hakea myös sairaanhoitaja-, terveydenhoitaja- tai kätilöopiskelija, joka on suorittanut opinnoista vähintään 140 opintopistettä sisältäen opintosuunnitelman mukaiset lääkehoidon opinnot.

Tehtävässä edellytetään ajokorttia sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa

Arvostamme positiivista asennetta, tiimityötaitoja ja oma- aloitteisuutta.

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Espoon kaupungin vanhusten palveluihin kuuluvat Seniorineuvonta Nestori, kotihoito, Espoon sairaala ja pitkäaikaishoito. Kotihoidossa varmistamme, että espoolaiset ikäihmiset voivat asua turvallisesti kotonaan. Meillä kotihoidossa työskentelee lähes 500 hoitotyön ammattilaista. Toimimme viidellä suuralueella. Työ tapahtuu asiakkaiden luona ja on itsenäistä. Työssä pääset käyttämään luovuuttasi ja ongelmanratkaisutaitojasi. Kannustamme oman työn kehittämiseen ja otamme ilolla vastaan kehittämisideoita. Esimiehet ja tiimi ovat tukenasi ja varmistavat, että työsi sujuu. Työilmapiirimme on avoin ja kannustava.
Työyhteisössämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot Tervetuloa joukkoomme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot