(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja kesätöihin Tampereelle
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2019

MediPower on luotettava, yli 10 vuotta toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi terveyskeskukset, sairaalat, hoivakodit, palvelutalot ja lääkäriasemat. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain MediPowerin kautta saa työpaikan useampi sata henkilöä, liity energiseen joukkoomme!

Etsimme Tampereelle sairaanhoitajaa sijaisuuteen neurologisen ja ortopedisen kuntoutuksen pariin.

Työnkuvaus:

Sairaanhoitajan tehtävät neurologisten ja ortopedisten sairauksien parissa. Työ on 3-vuorotyötä. Sijaisuus alkaisi toivomuksen mukaan mahdollisimman pian ja kestää heinäkuuhun saakka tai halutessasi voit jatkaa myös elokuun loppuun. Työtä tehdään yhdessä muun tiimin kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Toivomme reipasta ja oma-aloitteista työotetta, tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja sekä joustavuutta. Toivomme, että sinulla on sairaanhoitajan tutkinto, mutta otamme huomioon myös loppuvaiheen opiskelijat. Love-luvat ja neurologinen ja/tai ortopedinen osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle:

Saat mielenkiintoisen työn, johon sinut perehdytetään kattavasti. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan sekä joustavan tavan työskennellä pidemmässä sijaisuudessa.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksen sivujemme kautta jo tänään! Voit hakemuksessasi kertoa tarkemmin osaamisestasi ja mihin saakka olet käytettävissä. Voit myös esittää palkkatoivomuksesi.

Lisätietoja tehtävästä:

HR-Trainee Ellen Böök

p. 044 7164 779