Sairaanhoitaja kesäsijaisuuteen Turkuun
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.4.2021

Sairaanhoitaja! Etsitkö lyhyttä kesäsijaisuutta Turun seudulta? Onko ikäihmisten parissa työskentely lähellä sydäntäsi? Jos vastasit näihin kyllä, niin meillä olisi mahdollisesti juuri sinulle työpaikka tarjolla! Haemme nyt asiakaskohteellemme Turun Hirvensaloon vastaavaa sairaanhoitajaa kesäsijaisuuteen ajalle 22.6.-11.7. Sijaisuuden aloitus ja lopetus ovat joustavat, mutta esitetyt päivämäärät ovat ensisijainen toive. Halutessasi myös jatko saattaa olla mahdollista!

Työnkuvaus: 

Työkohde on muistisairaille ikäihmisille suunnattu, viihtyisä ja kotoisa hoivakoti Turun Hirvensalossa. Kohde on jaettu kolmeen pienkotiin, ja yhteensä kodeissa asustaa n. 25 asukasta. Hoivakodissa tarjotaan asukkaille tehostettua palveluasumista.

Haemme kohteeseen hoivakodin vastaavan sairaanhoitajan loman ajaksi sairaanhoitajaa. Työparinasi ja tukenasi on koko sijaisuuden ajan normaalistikin sairaanhoitajan apuna toimiva sh-opiskelija, ja kohteen muu hoitotiimi sekä esimies. Vastaavan sairaanhoitajan työtehtäviin kuuluu mm. asukkaiden terveydentilan seuranta ja lääkehoidon toteuttaminen, muut sairaanhoidolliset työt sekä esimerkiksi yhteistyö lääkärin kanssa. Työ on arkipäivätyötä.

Tarjoamme:

Tämä sijaisuus tarjoaa sinulle oivan mahdollisuuden kartuttaa työkokemusta vastaavan sairaanhoitajan tehtävistä lyhytaikaisesti. Saat mielekkään ja monipuolisen työn, jossa pääset hyödyntämään omaa osaamistasi. Sijaisuuden ajan tukenasi on kohteen muu hoitotiimi, sekä tietenkin MediPowerin HR-tiimi. Työ on arkipäivätyötä, mutta tarkoista työajoista on mahdollista neuvotella, ja niissä joustetaan. Maksamme sinulle sijaisuuden ajalta kilpailukykyisen palkan.

Toivomme:

Sinulta toivomme sairaanhoitajan koulutusta ja Valviran laillistusta. Aiempi kokemus ikäihmisten parissa työskentelystä ja voimassa olevat lääkeluvat katsotaan eduksi. Kaikista tärkeintä on kuitenkin iloinen ja uudelle avoin asenne!  

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työmahdollisuudesta, niin jätäthän hakemuksesi jo tänään! Vastaavasti voit myös soittaa tai laittaa hakemuksesi kätevästi vaikkapa WhatsAppin kautta! Sinun ei siis ole pakko täyttää nettisivuillamme olevaa hakemuspohjaa. Hakemuksessasi voit kertoa työkokemuksestasi ja esittää toiveita sekä työn, että palkan suhteen.

Odotamme innolla yhteydenottoasi ja liittymistä mukavaan ja huumorintajuiseen porukkaamme! MediPowerilla sinut ottaa lämpimästi vastaan Aki, Mari, Aleksandra, Vilma, Miia ja Ellen.

Lisätietoja:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 716 4779 (myös WhatsApp)

ellen.book@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1447389
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 9.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Turku