Sairaanhoitaja kesäsijaisuuteen Punkalaitumelle
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2021

Etsitkö joustavaa kesäsijaisuutta ja työkohdetta, jossa jokainen työpäiväsi on erilainen! Nyt sinulla on mahdollisuus napata itsellesi täydellinen kesäsijaisuus ikäihmisten hoivatyön parista. Haemme asiakaskohteellemme Punkalaitumelle sairaanhoitajaa kesäajan sijaisuuteen. Työntekijälle on välittömästi tarjolla täydet työtunnit ja sijaisuutta on mahdollista jatkaa aina elo- tai syyskuun puolelle saakka. 

Kohteen ja työn kuvaus:

Työkohde on yksityinen ikäihmisille suunnattu hoivakoti, joka tarjoaa vakituista tehostettua palveluasumista sekä lyhytaikaisasumista. Asiakaskunta koostuu muistisairaista ja liikuntarajoitteisista ikäihmisistä, joille tarjotaan ympärivuorokautista ja lämminhenkistä hoivaa kodikkaassa ympäristössä. Hoivakodissa asuinsijaa on 48 asukkaalle, jakautuen kahteen erilliseen ryhmäkotiin.

Sairaanhoitajan roolissa vastaat lääkehuollon suunnittelusta ja sen toteutuksesta sekä asiakkaiden hyvinvoinnin seurannasta, yhdessä työtiimisi kanssa. Tämän lisäksi työ sisältää myös jonkin verran haavanhoitoa ja hoidollista työtä. Kyseessä on täysituntinen 2-vuorotyö ja työn aloitus on mahdollisimman pian. Sijaisuuden kesto on joustavasti sovittavissa toiveidesi mukaan!

Toivomme:

Sinun tulisi olla valmistunut sairaanhoitaja Valviran myöntämällä laillistuksella tai loppuvaiheen sairaanhoidon opiskelija (suoritettuna yli 140 op.). Voimassa olevat lääkeluvat ovat plussaa, mutta tarvittaessa voit suorittaa ne myös työkohteessa kuntoon! Tärkeintä on että sinulta löytyy aito kiinnostus ikäihmisten parissa työskentelyyn!

Tarjoamme:

Meille on merkityksellistä, että jokainen työntekijä viihtyy aidosti työssään! Kohteessa saat kattavan perehdytyksen lisäksi mukavat ja avuliaat työkaverit, joiden kanssa työpäivät sujuvat nopeasti hymyssä suin. Meillä MediPowerilla taas tukenasi on innostunut ja huolehtiva tiimi, jonka saat yhdellä WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Arvostamme työtäsi ja tarjoammekin sinulle kilpailukykyisen palkkauksen tämän sijaisuuden ajalle kokemusvuosiisi perustuen.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Voit myös kertoa palkkatoiveestasi. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian!


Lisätietoja tehtävästä:

HR-koordinaattori Miia Kulmala
p. 0447400024

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1466379
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 21.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Punkalaidun