Sairaanhoitaja, kesäsijaisuus, Akuutti arviointi- ja kotikuntoutusyksikkö
Vantaan kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2021

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhus- ja vammaispalvelut
Akuutti arviointi- ja kotikuntoutusyksikkö

Kielotie 11 D, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 28.06.2021 tai sopimuksen mukaan - 15.08.2021


Oletko sinä rohkea ja rento sairaanhoitaja joka nauttii vauhdista ja muuttuvista tilanteista?  Tule työskentelemään Vantaan kotona-asumisen tuen avainpaikalle varmistamaan asiakkaiden turvallinen kotiutuminen. Haemme sairaanhoitajaa tai loppuvaiheen sairaanhoitajaopiskelijaa kesäsijaisuuteen. 

Yksikön tärkeimpiä työtehtäviä on mahdollistaa asiakkaan kotona asuminen äkillisissä terveystilan tai toimintakyvyn muutoksissa ja varhainen kotiutuminen sairaalasta. Akuutti arviointitiimi arvioi asiakkaan tarvitseman hoidon- ja palveluntarpeen sekä hoitaa asiakasta määräajan kotona tai asumisyksikössä. Kotona-asumisen tuessa mahdollistamme yhdessä parempaa arkea asiakkaalle ja työkavereitasi ovat oman tiimisi lisäksi kaikki kotihoidon tiimit ja asiakasohjaus. 

Sairaanhoitajana tuot oman persoonasi ja ammatillisen osaamisen tiimiimme. Lupaamme sinulle hyvän perehdytyksen. Meille on tärkeää, että arvostat ikääntyneitä ja se näkyy työskentelyssäsi. Arvostamme positiivista otetta toiminnan jatkuvaan kehittämiseen sekä hyviä työyhteisötaitoja. Tässä työssä Vantaa tulee tutuksi, sillä työskentelet koko Vantaan alueella. Edellytämme ajokorttia ja autolla ajotaitoa.

Jos haluat kysellä tarkemmin työstä tulevilta kollegoiltasi, niin lisätietoja voit kysyä arkena klo 14-15.30 p. 050 318 1611.

Eduksi luemme kokemuksen sairaalakotiutuksista, palvelutarpeen arvioinnista, asiakkaan kotona selviämisen arvioinnista sekä kotona työskentelystä.

Akuutissa arviointi- ja kotikuntoutusyksikössä työskentelevät kotihoidon esimies, 3 sairaanhoitajaa, 6 lähihoitajaa ja   5 fysioterapeuttia. Työ on 2-vuorotyötä.  Akuutti arviointi- ja kotikuntoutusyksikön sairaanhoitajat liikkuvat koko Vantaan alueella. 

Vantaalla viihtyy varmasti

Vantaa tunnetaan metropolialueen kaupunkina, jolla on rohkeutta, tahtoa ja taitoa tehdä asioita uudella tavalla. Kehittämistyössä toimimme aktiivisesti erilaisissa verkostoissa.

Työpaikkasi sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, tulit sitten töihin mistä päin tahansa.

Mietitkö miltä tulevat Vantaa-kollegasi näyttävät ja mitä he puuhaavat? Kurkkaa Instagramista #töissävantaalla tai tutustu Vantaan kotihoidon facebook-sivuihin

Tervetuloa meille töihin!


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sairaanhoitaja (Laki 559/1994 5§ mukainen laillistus) tai sairaanhoitajaopiskelijalla vähintään 160 opintopistettä suoritettuna.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Voimassa olevaa lääkelupaa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: Kvtesin tai opintojen edistymisen mukaan

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Määräaikaisessa työsuhteessa koeajan pituus on korkeintaan puolet työsuhteen kestosta. 

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko, 2-vuorotyö


Yhteystiedot:

Kotihoidon esimies

Vilkko Tuija

0438252155

tuija.vilkko@vantaa.fi

Tavoitettavissa virka-aikana


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot