(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja, kesäsijaisuudet
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020

Sairaanhoitajan tehtävä Leppävaaran terveysasemalla. Työ on itsenäistä potilasvastaanottoa, jossa on tukena hyvä konsultaatiomahdollisuus.

Pääasääntöisesti työ on päivystysvastaanottoa, puhelimessa ja paikan päällä tapahtuvaa hoidon tarpeen arviota. Tarkkailutiloissa hoidetaan seurantaa vaativia potilaita ja ajoittain työhön kuuluu myös toimistotyötä. Olemme Leppävaaran suur-alueen pääterveysasemana kiireinen paikka. Pääset kartuttamaan hyvin vastuuta ja ammattitaitoa laajan potilasmateriaalin ansioista.
Puhelintyö tapahtuu Kilon terveysasemalla osoitteessa Trillakatu 5. Siellä työvuoroja on n. 1krt/vko ja työaika on 7-18.15 välillä.

Olethan paineensietokykyinen työhön tarttuva sairaanhoitaja/sairaanhoito-opiskelija. Osaat toimia kiireen keskellä loogisesti ja rauhallisesti kuitenkin päivystystyön ripeyttä vaativalla tavalla.

Olemme hyvän työilmapiirin omaava yksikkö; tule joukkoomme voimaan hyvin.

Työn aloitus ajankohdasta voidaan sopia.

Työpaikan nimi: Leppävaaran terveysasema

Työaika: 38.45/vko/ päivätyöluonteinen jaksotyö

Sopimusala:
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja, Sairaanhoitaja/Terveydenhoitaja/Ensihoitaja opiskelija (vähintään140 opintopistettä)


Tehtävässä edellytetään: paineensietokykyä, joustavuutta, vastuunottoa ja englanninkielentaitoa. Ruotsinkielentaito luetaan eduksi.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme: kokemusta terveysasema- ja/tai päivystysluonteisesta työstä/työharjoittelusta sekä hyviä asiakaspalvelutaitoja. Kehitysmyönteisyys ja huumorintaju plussaa.