(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja kesälomasijaisuuteen
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2018
Esperi Hoivakoti Paatela tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista ikäihmisille ja muistisairaille Muuramessa. Hoivakoti Paatela tarjoaa turvallisen kodin, jossa arki on yhteisöllistä ja kiireetöntä. Kodissa on yhteensä 29 asukaspaikkaa. Lähtökohtana on ihmisen itsenäisyys ja omatoimisuus, joita avustavien toimien tulee tukea. Toiminta-ajatuksen keskeisiä sisältöjä ovat taiteiden, luonnon ja ihmisen aktiivinen vuorovaikutus elämän loppuun saakka. Vakituisen asumisen ohella hoivakoti tarjoaa lyhytaikaista asumispalvelua, mikä on hyvä ratkaisu esimerkiksi omaishoitajan loman ajaksi tai sairaalasta kotiutuvalle kuntoutumisen tueksi.

Haemme Paatelaan reipasta ja ammattitaitoista SAIRAANHOITAJAA tuntityöhön määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 21.5.–2.9.2018. Työ on luonteeltaan 2-vuorotyötä.

Tehtäviisi kuuluu mm. päivittäinen hoitotyö, sairaanhoidolliset tehtävät sekä lääkäri- ja omaisyhteistyö. Työ on monipuolista asiakkaidemme avustamistyötä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää sekä omaa ammattitaitoasi että yksikön toimintaa.

Edellytämme sairaanhoitajan pätevyyttä (opiskelijat huomioidaan, jos opintoja on riittävästi, että voi toimia sairaanhoitajan sijaisena), voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikäihmisten parissa työskentelystä. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja vastuullista asennetta työntekoa kohtaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin ja iloinen ilmapiiri. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa kasvavaan joukkoomme!

Lisätietoja antaa Yksikönpäällikkö Katri Oksanen iltapäivisin numerosta 045 7750 7741, tai sähköpostitse katri.oksanen@esperi.fi. Lisätietoja voi kysyä 25.4. saakka sähköpostitse tai puhelimitse iltapäivisin, 2.5 - 6.5. sähköpostitse ja 7.5 - 15.5. taas sähköpostitse tai puhelimitse iltapäivisin.

Hakuaika päättyy 15.5.2018.

Esperi on Savuton Työpaikka.