Sairaanhoitaja, kehitysvammapoliklinikka
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2021

Tehtävän kuvaus

Haemme psykiatrista sairaanhoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen tehostetun tuen työryhmään. Työ alkaa 23.08.2021 tai sopimuksen mukaan.

Tehostetun tuen työryhmä on osa kehitysvammapoliklinikan toimintaa ja se on toiminut poliklinikalla n. viisi vuotta. Kehitämme työtämme aktiivisesti. Työryhmä osallistuu asiakkaiden hoitoon tilanteissa, joissa muut tukitoimet ovat riittämättömiä. Työ sisältää kriisitilanteiden arviointia ja hoitoa, lisäksi työ voi olla ennaltaehkäisevää tai jälkiseurantaa. Usein kyseessä ovat psykiatrisesti oireilevat asiakkaat. Kehitysvammapoliklinikalla toimii lisäksi moniammatilliset aluetyöryhmät.

Sairaanhoitajana toimit osana tehostetun tuen työryhmää, johon kuuluu kaksi psykiatrista sairaanhoitajaa, kaksi jalkautuvaa ohjaajaa, toimintaterapeutti ja esihenkilönä psykologi. Työsi sisältää lasten, nuorten ja aikuisten hoitoa ja ohjausta. Psykiatrisena sairaanhoitajana työsi painottuu psyykkisen tilanteen arviointiin ja hoitoon sekä lääkehoidon toteuttamiseen yhteistyössä lääkärin kanssa. Työ on Helsingin alueella ja lähiympäristössä tapahtuvaa liikkuvaa työtä ja se on päivätyötä.

Kelpoisuusehto:
Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi opintojen syventämisen psykiatriseen hoitoon/mielenterveys-, kriisi-, ja päihdetyöhön sekä kokemuksen kehitysvammaisten hoitotyöstä ja/tai psykiatrisesta hoitotyöstä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

psykiatrinen sairaanhoitaja Minna Siitonen, p. 09 310 52558, minna.siitonen@hel.fi vastaava psykologi Lotta Seppälä, p. 09 310 52575, lotta.seppala@hel.fi Jätäthän soittopyynnön, jos et tavoita meitä, kiitos!

Lisätietoa

https://www.hel.fi/vammaiset/fi/terveyspalvelut/kehitysvammapoliklinikka

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1450052
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 12.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki