(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja kehittämistehtäviin (maksapotilaiden hoitotyö) (180001U9)
HUS

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2018

Kiinnostaisiko näköalapaikka maksapotilaiden hoitoprosessin ja hepatiittipotilaiden hoitopolun kehittäjänä ja näyttöön perustuvan hoitotyön kehittämisessä? Tässä tehtävässä pystyt vaikuttamaan potilaiden hoitokäytäntöjen yhdenmukaistamiseen, hoidon saatavuuteen ja hoidonlaatuun, sekä kehittyä toiminnan – ja näyttöön perustuvan hoitotyön kehittäjänä ja projektityön osaajana.

Etsimme sairaanhoitajaa määräaikaiseen asiantuntijatehtävään 12.11.2018 - 31.3.2019 ja on mahdollista, että tehtävä tullaan vakinaistamaan vuoden 2019.

Terveydenhuollon toimintaympäristön muutokset ja kustannuspaineet edellyttävät terveydenhuollon työjaon ja hoito-ohjelmien kehittämistä. Laki edellyttää, että hoitokäytännöt ovat vaikuttavia sekä perustuvat parhaaseen käytössä olevaan näyttöön. Haluamme kehittää perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon yhteistyötä tavoitteena mahdollistaa potilaille yhdenvertainen ja laadukas hoito HUS-alueen eri toimipisteissä.

Projektin aikana pääset

  • suunnittelemaan, käynnistämään ja hallinnoimaan ammattilaisille suunnattua digitaalista koulutusympäristöä
  • kouluttamaan henkilökuntaa ja antamaan neuvontaa ammattilaisille
  • pitämään hoitajavastaanottoa poliklinikalla ja
  • tekemään seurantaa ja ohjausta perusterveydenhuollon yksiköissä tapahtuvan hoidon osalta.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on kykyä tunnistaa ja jalkauttaa toiminnan ja hoitotyön kehittämiskohteita. Tunnet hepatiittia sairastavien potilaiden hoitoprosessin ja kykenet hyödyntämään niin olemassa olevaa tietoa kuin tutkimustietoakin. Lisäksi tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää osaamista projektityöskentelystä, toiminnan ja hoitotyön käytäntöjen suunnittelusta, kehittämisestä ja jalkauttamisesta, koulutuksien suunnittelusta ja toteutuksesta sekä muutosjohtamisosaamista.

Parhaiden sote-osaajien työpaikkana tarjoamme kliinisestä hoitotyöstä kiinnostuneille hoitotyön asiantuntijoille erilaisia mahdollisuuksia urakehitykseen organisaation sisällä. HUSissa kannustamme henkilöstöä kouluttautumaan ja kehittymään. Työ on päivätyötä ja tarpeen mukaan tuemme etätyön mahdollisuutta.

Tervetuloa työkaveriksemme! Laita hakemus 24.10.2018 mennessä.

Hakukelpoisuus

Laillistettu sairaanhoitaja.

Vähintään viiden vuoden kokemus tulehduksellista maksasairautta sairastavien potilaiden hoitotyöstä ja soveltuvat erikoistumisopinnot (30 op).

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Kohteen aloituspäivämäärä: 12.11.2018  
Ensisijainen sijainti: Helsinki-Meilahden tornisairaala
Organisaatio: 1211 Vatsaelinkirurgia ja endoskopiat linja
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen
Työpaikan tyyppi: Vakio
Aikataulu: Kokopäiväinen
Työvuoro: kokopäivätyö
Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: KVTES

Yhteystiedot 

Osastonhoitaja Eila Heino, p. 050 427 2350
Ylihoitaja Virpi Sneck, p. 050 427 2592

Hakuaika päättyy: 24.10.2018