(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja kehittämistehtäviin (IBD) (180001U7)
HUS

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2018

Kiinnostaisiko näköalapaikka IBD-potilaiden hoitoprosessin ja näyttöön perustuvan hoitotyön kehittämisessä? Tässä tehtävässä pystyt vaikuttamaan suoraan potilaiden hoidon saatavuuteen ja hoidonlaatuun, sekä kehittyä toiminnan – ja näyttöön perustuvan hoitotyön kehittäjänä ja projektityön osaajana.

Etsimme sairaanhoitajaa vakinaiseen asiantuntijatehtävään 12.11.2018 alkaen. Terveydenhuollon toimintaympäristön muutokset ja kustannuspaineet edellyttävät terveydenhuollon työjaon ja hoito-ohjelmien kehittämistä. Laki edellyttää, että hoitokäytännöt ovat vaikuttavia sekä perustuvat parhaaseen käytössä olevaan näyttöön. Haluamme kehittää perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon yhteistyötä tavoitteena mahdollistaa potilaille yhdenvertainen ja laadukas hoito HUS-alueen eri toimipisteissä.

Projektin aikana pääset

  • suunnittelemaan ja käynnistämään uutta IBD-keskusta
  • kouluttamaan henkilökuntaa ja antamaan neuvontaa ammattilaisille
  • pitämään hoitajavastaanottoa endoskopiayksikön poliklinikalla ja
  • tekemään seurantaa ja ohjausta perusterveydenhuollon yksiköissä tapahtuvan hoidon osalta.

Olet etsimämme henkilö, jos kun sinulla on kykyä tunnistaa ja jalkauttaa toiminnan ja hoitotyön kehittämiskohteita. Tunnet IBD-potilaiden hoitoprosessin ja kykenet hyödyntämään niin olemassa olevaa tietoa kuin tutkimustietoakin. Lisäksi tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää osaamista projektityöskentelystä, toiminnan ja hoitotyön käytäntöjen suunnittelusta, kehittämisestä ja jalkauttamisesta, koulutuksien suunnittelusta ja toteutuksesta sekä muutosjohtamisosaamista.

Parhaiden sote-osaajien työpaikkana tarjoamme kliinisestä hoitotyöstä kiinnostuneille hoitotyön asiantuntijoille erilaisia mahdollisuuksia urakehitykseen organisaation sisällä. HUSissa kannustamme henkilöstöä kouluttautumaan ja kehittymään. Työ on päivätyötä ja tarpeen mukaan tuemme etätyön mahdollisuutta.

Tervetuloa työkaveriksemme! Laita hakemus 24.10.2018 mennessä.

Hakukelpoisuus

Laillistettu sairaanhoitaja.

Vähintään viiden vuoden kokemus IBD-potilaiden hoitotyöstä ja IBD-potilaan hoitotyön erikoistumisopinnot (30 op).

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Kohteen aloituspäivämäärä: 12.11.2018  
Ensisijainen sijainti: Helsinki-Meilahden tornisairaala
Organisaatio: 1211 Vatsaelinkirurgia ja endoskopiat linja
Työsuhteen tyyppi: Vakinainen
Työpaikan tyyppi: Vakio
Aikataulu: Kokopäiväinen
Työvuoro: kokopäivätyö
Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: KVTES

Yhteystiedot

Osastonhoitaja Eila Heino, p. 050 427 2350
Ylihoitaja Virpi Sneck, p. 050 427 2592

Hakuaika päättyy: 24.10.2018