Sairaanhoitaja, Katriinan sairaala, osa-aikainen
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.12.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, vanhus- ja vammaispalvelut
Katriinan sairaala, Katriinankuja 4, 01760 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 3.2.2020 tai sopimuksen mukaan - 

Etsimme työporukkaamme osasto 7:lle sairaanhoitajaa tekemään 50 % työaikaa. Odotamme työntekijältä kiinnostusta konfuusiopotilaan kuntouttavaan hoitotyöhön. Olet halukas kehittymään tällä hoitotyön alueella ja Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä pitkäjännitteisyyttä tehdä työtä sekavan potilaan kanssa.  Tarjoamme hyvän perehdytyksen ja loistavan työporukan! Voit olla työurasi alussa oleva tai jo pitkän työkokemuksen kerryttänyt sairaanhoitaja. 

Työ konfuusio-osastolla on kolmivuorotyötä puolikkaalla työajalla. Osaston potilailla sekavuus voi johtua monista eri syistä, kuten muistisairaus, infektio, neurologinen sairaus tai päihteiden käyttö. Osastolla tehdään työtä moniammatillisesti yksilövastuisen hoitotyön periaatteiden mukaan. Omana hoitajana vastaat työvuorossa kaikista potilaan hoitoon liittyvistä asioista: lääkehuollosta, tuet potilaan omatoimisuutta, osallistut lääkärinkiertoihin, tavoitekokouksiin ja kotiutuksiin. 

Potilaan ja omaisen kohtaaminen on mielestämme hoidon peruskallio. Työyhteisössämme on keskusteleva ja hyvä työilmapiiri. Viime aikoina henkilökunta on ollut yhä näkyvämmin mukana erilaisissa sairaalan työryhmissä kehittämässä hoitoprosesseja. 

Sairaalalla on viikoittain koko sairaalan koulutusiltapäivä ja sen lisäksi tarjolla on myös kaupungin sisäistä ja ulkoista koulutusta.

Kerromme mielellämme lisää työpaikasta - jäämme odottamaan työhakemustasi!

Vantaan sairaalaan kuuluvat Seutulan maalaismaisemassa sijaitseva Katriinan sairaala ja Peijaksen sairaalassa sijaitseva akuuttigeriatrinen yksikkö. Katriinan sairaalassa on seitsemän sairaalaosastoa, joista jokainen on profiloitunut omaan erikoisalaansa, kuten esimerkiksi hoitamaan murtumapotilaita, aivoverenkiertohäiriöpotilaita, haavapotilaita ja infektiosairauksia. Peijaksen sairaalassa akuuttigeriatrisessa yksikössä on kaksi geriatrista arviointi- ja akuuttiosastoa sekä kotisairaala. Meillä on mahdollisuus työnkiertoon. 

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sairaanhoitaja (Laki 559/1994 5§ mukainen laillistus)

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Koeaikana on suoritettava lääkehoidon LOVE- koulutus.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Osa-aikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 50 % työaika eli 18,05 viikko3-vuorotyö


Yhteystiedot:

Osastonhoitaja osasto 7
Sarkkinen Marjatta
0503121990
marjatta.sarkkinen@vantaa.fi
Tavoitettavissa arkisin klo. 8-15

Varahenkilöstön osastonhoitaja
Laurikainen Noora
040 5388266
noora.laurikainen@vantaa.fi
Tavoitettavissa arkisin klo. 8-15

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1324660
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa