Sairaanhoitaja Kalajoelle, mt-kuntoutujat
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.6.2021

Oletko sairaanhoitaja vailla uusia työmahdollisuuksia? Etsitkö monipuolista ja mielenkiintoista työtä mielenterveys- ja päihdepuolelta? Haluaisitko päästä omalta osaltasi tarjoamaan parasta mahdollista tukea ja apua sitä tarvitseville? Jos tämä kuulostaa hyvältä, niin saatat olla etsimämme tekijä!

Haemme nyt ammattitaitoista, mielenterveystyöhön suuntautunutta sairaanhoitajaa Kalajoelle vakituiseen työsuhteeseen. Työ on arkipäivätyötä. Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian kesän 2021 aikana.

Työn ja kohteen kuvaus:

Työkohde on Kalajoella sijaitseva vajaan 20 asukaspaikan palvelukoti mielenterveys- ja päihdekuntoutujille, joka tarjoaa tavoitteellista kuntouttavaa tukea asukkailleen ja palveluiden piirissä oleville henkilöille. Palvelukodin asunnoissa asuvien henkilöiden lisäksi kohde tuottaa palveluja avohoidon piirissä oleville henkilöille, jotka asuvat omissa asunnoissaan palvelukodin lähellä tai Kalajoen keskustan alueella.

Sairaanhoitajan työtehtäviin kuuluvat työkohteessa terveydenhoidolliset ja sairaanhoidolliset tehtävät, kuten lääkehoidon suunnittelu ja toteutus, asukkaiden hyvinvoinnin seuranta ja kirjaukset, sekä yhteydenpito omaisiin ja muihin sidosryhmiin, kuten esim. Kalajoen kunnan terveyskeskukseen. Hoidollista työtä työnkuvaan ei kuulu juuri lainkaan. Työ on pääasiassa arkisin tapahtuvaa päivätyötä. Viikonloppuja ja iltoja voi satunnaisesti kuulua työhön.

Toivomme:

Sinulta toivomme aitoa kiinnostusta sairaanhoitajan työtä sekä mielenterveystyötä kohtaan. Sinun tulisi olla valmistunut sairaanhoitaja Valviran myöntämällä laillistuksella tai loppuvaiheen sairaanhoidon opiskelija (suoritettuna yli 140 op.). Voimassa olevat lääkeluvat ovat plussaa, mutta tarvittaessa voit suorittaa ne myös työkohteessa kuntoon! Lisäksi hygieniapassi tulisi olla voimassa, mutta myös sen voi suorittaa työllistymisen yhteydessä.

Tarjoamme:

Tarjoamme sinulle monipuolisen, mielekkään ja merkityksellisen työn, jossa saat itse vaikuttaa työarkeesi. Kohteessa sinut perehdytetään työtehtäviin hyvin, ja saat seuraksesi hauskat ja reippaat, asiantuntevat kollegat, jotka ovat aina tukenasi arjessa.

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, eli työllistyt suoraan asiakasyrityksemme kirjoille. Työsuhteessa käytössäsi on erilaisia työsuhde-etuja työterveyshuollosta liikuntaetuihin. Palkkaus on joustava, ja me autamme sinua neuvotteluissa. Rekrytointiprosessi etenee muutenkin helposti ja sutjakkaasti MediPowerin kautta. Järjestämme haastattelut turvallisesti etänä.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työmahdollisuudesta, jätäthän hakemuksesi pikaisesti! Sinun ei välttämättä tarvitse täyttää sivujemme hakulomaketta. Voit kertoa osaamisestasi vaikka WhatsAppissa tai sähköpostitse ellen.book@medipower.fi. Täytämme paikan heti, kun sopiva henkilö löytyy. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi sekä aiemmasta työkokemuksestasi ja esittää myös palkkatoiveen.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 716 4779 (myös WhatsApp)

ellen.book@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1465231
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 20.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pohjois-Pohjanmaa, Kalajoki