(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja Jyväskylään
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.5.2020

Oletko sairaanhoidon ammattilainen ilman potentiaalista työkohdetta, jossa hyödyntää osaamistasi! Etsimme hyvän työotteen omaavia sairaanhoitajia useisiin työkohteisiimme, palveluasumisen pariin. Meidän kauttamme työllistyt osaamispohjaasi tukevaan työkohteeseen ja pääset itse määrittelemään sijaisuuden keston. Halutessasi voit työllistyä, vaikka vakituisesti!

Työnkuvaus:

Työkohteet, joihin meidän kauttamme voi työllistyä ovat pääsoin yksityisten yritysten palvelu-, ryhmä- ja hoivakoteja. Potilaskunnat vaihtelevat yksiköittäin, mutta sinun kokemuksesi ja toiveidesi perusteella voit työllistyä vaihtoehtoisesti, joko ikäihmisten tai vammaistyön pariin. Sairaanhoidon tehtävissä työskentelet tyypillisesti tiiviisti yhteistyössä muun hoitotiimin kanssa hyödyntäen omaa asiantuntijuuttasi. Sinun työtehtäviisi kuuluu turvallisen ja hyvinvointia edistävän asukasarjen toteuttaminen. Työskentelet niin sairaanhoidon ja lääkehoidon parissa, kuin myös ohjauksellisissa ja perushoidollisissa tehtävissä. Työ on arkipainotteinen 2-vuorotyö ja sinulle on tarjolla täydet työtunnit.

Hakijalta edellytämme:

Tavoitteenamme on löytää aktiivisia hoitotyöstä nauttivia ammattilaisia, joilta löytyy innostusta kehittyä työn mukana. Me haluamme olla rakentamassa palvelutalojen laadukasta arkea ja tarjoamme monipuolisia työkohteita, olit sitten vasta valmistunut sairaanhoitaja tai jo hoitoalan konkari, jonka työuraa lähdemme yhdessä rakentamaan eteenpäin. Sinulta odotamme joustavia tiimityöskentelytaitoja ja voimassa olevaa rokotussuojaa. 

Tarjoamme:

Meidän kauttamme työllistyessäsi pääset hyötymään niin tulevan työkohteesi vaihtelevista työsuhde-eduista, kuin myös MediPowerin tarjoamasta tuesta. Työkohteestasi riippuen, työsuhde-etuja voivat olla esimerkiksi liikunta- ja kulttuuriedut tai vaikka laajennettu työterveyshuolto ja vapaa-ajan vakuutus. Jokaisen työkohteen edut selviävät kuitenkin rekrytointiprosessin edetessä. MediPowerilla tukenasi on innostunut ja huolehtiva tiimi, jonka saat yhdellä puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Sinun työtäsi arvostetaan, joten maksamme siitä hyvän korvauksen.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit sairaanhoitajan työtehtävästä, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme jo tänään. Vastaavasti voit myös soittaa tai laittaa hakemuksesi kätevästi vaikkapa WhatsAppin kautta! Hakemuksessasi voit kertoa kokemuksestasi sekä esittää toiveita sekä työn että palkan suhteen. 

Odotamme innolla juuri sinun yhteydenottoasi ja liittymistä mukavaan ja huumorintajuiseen porukkaamme! MediPowerilla sinut ottaa lämpimästi vastaan Aki, Mari, Vilma, Miia ja Ellen. 

Lisätietoja tehtävästä antaa:

HR-koordinaattori Vilma Heino

p. 040 621 4660