(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja joustavaan sijaisuuteen, Nummela
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2020

Etsimme pikaisella aikataululla Nummelaan Vihtiin kahta tiimisairaanhoitajaa 2-3kk sijaisuuksiin viihtyisään ikäihmisten palvelukeskukseen muistisairaiden pariin.

Sijaisuuden aloitus ja lopetus ovat joustavasti sovittavissa. Lisäksi kohteeseen väh. 2kk ajaksi työllistyvä sairaanhoitaja on oikeutettu mehevään tsemppari-bonukseen!

Työnkuvaus:

Sairaanhoitajan työ on joko 1- tai 2-vuorotyötä. Siitä voidaan erikseen sopia, kuuluuko viikonloppuvuorot työhön.

Työnkuvaan kuuluu sairaanhoidollinen vastuu hoitotyöstä, laboratorionäytteiden ottaminen, lääkehoidon toteuttaminen, asukkaan hoitotyöhön osallistuminen sekä tiivis yhteistyö omaisten ja lääkäreiden kanssa. Tehtävässä voi hyödyntää omaa tarkempaa osaamistaan ja tarkemmista työnkuvista voidaan sopia henkilökohtaisesti.

Toivomme:

Sinulta toivomme sairaanhoitajan tutkintoa ja Valviran nimikelaillistusta. Kohteessa suoritetaan omat lääkeluvat, joten esim. LOVejen voimassaolo ei ole täysin pakollista. Arvostamme aikaisempaa kokemusta muistisairaiden parissa toimimisesta, mutta kiinnostunut, positiivinen ja reipas asenne työtä kohtaan on tärkeintä! 

Tarjoamme:

Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työsuhteesi kestoon ja aloituspäivämäärään sekä työtuntien määrään. Lisäksi pääset suunnittelemaan tarkempaa työnkuvaasi. Saat kattavan perehdytyksen ja osaavan tiimin tuen. Tarjoamme sinulle myös kilpailukykyisen palkkauksen sekä bonuksen. Voit esittää palkkatoiveen hakemuksesi yhteydessä! Lisäksi MediPowerin HR-tiimi on tukenasi koko työsuhteesi ajan ja meidät saa kiinni viikon jokaisena päivänä helposti vaikka WhatsAppin kautta.

Hakuprosessi:

Täytä hakemus sivuillamme tai lähetä hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen ellen.book@medipower.fi. Vaihtoehtoisesti voit laittaa esimerkiksi videohakemuksen tai viestin, jossa kerrot itsestäsi minulle numeroon 044 716 4779 (mieluiten WhatsAppiin). Voit kertoa itsestäsi, osaamisestasi ja kokemuksestasi. Käsittelemme hakemuksia pääasiallisesti joka arkipäivä ja olemme sinuun pikaisesti yhteydessä!

Lisätietoja tehtävästä:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 716 4779 (myös WhatsApp)

ellen.book@medipower.fi