Sairaanhoitaja Järvenpäähän
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2021

Meillä olisi nyt tarjolla mielenkiintoinen sairaanhoitajan täysituntinen päivätyö kotihoidossa! Työ jakautuu 50% toimistotyöhön, ja 50% kenttätyöhön pääasiassa Järvenpään, ja toisinaan Tuusulan ja Keravan alueilla.

Tarjolla on pitkä sijaisuus tai mahdollisesti jopa vakituinen työpaikka. Mikäli olet kiinnostunut sijaisuudesta, niin toivomme, että olisit kiinnostunut työskentelemään vähintään 3kk ajan. Halutessasi myös osa-aikainen, 2-4 päivää viikossa tapahtuva työ on mahdollista.

Työnkuvaus:

Sairaanhoitajan työ on tässä roolissa täysituntista tai halutessasi osa-aikaista arkipäivätyötä. Työajastasi puolet vietät toimistotyössä, ja puolet hoitotiimin apuna kentällä. Toimistotyössä tehtäviisi kuuluu hoidon suunnittelu ja lääketilaukset, sekä yhteistyö sidosryhmien kuten omaisten sekä kuntien ja sairaaloiden kanssa. Kentällä tapahtuvaan hoitotyöhön sisältyy sairaanhoidolliset ja terveydenhoidolliset tehtävät ja arviointityö. Tarkempia työtehtäviä ovat pääasiassa lääkkeenanto, pistokset sekä arvioivat käynnit uusille kotihoidon asiakkaille. 

Toimistotyöpisteesi ja suurin osa (90%) asiakkaista sijaitsee Järvenpäässä. Muutamia asiakkaita asuu myös Tuusulan ja Keravan alueilla. Kotihoidon asiakkaat ovat pääasiassa ikäihmisiä. Työaika on arkipäivätyötä aamupainotteisesti. Osa-aikatyössä työpäivät (2-4 päivää viikossa) ovat sovittavissa ma-pe -akselilla.

Arvostamme:

Sinun tulisi olla valmistunut sairaanhoitaja tai loppuvaiheen sairaanhoidon opiskelija (yli 140 op suoritettuna). Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä on plussaa, mutta hyvä asenne työtä kohteen on tärkeintä. Koska kyseessä on osittain liikkuva työ, niin sinulta tulisi löytyä B-ajokortti. Tarvittaessa saat auton käyttöösi, mutta mikäli haluat käyttää omaa autoa, niin sinulle korvataan kilometrit. 

Tarjoamme:

Saat joustavan ja monipuolisen sairaanhoitajan roolin osana ammattimaista hoivatiimiä. Aloituksen yhteydessä saat kattavan perehdytyksen sekä selkeät toimintaohjeet työn toteuttamiseen. Tässä tärkeässä työssä pääset tekemään päätöksiä itsenäisesti, mutta kuitenkin hyvää tukiverkostoa hyödyntäen. Työllistyt rooliin meidän MediPowerin kautta (sijaisuudessa koko ajaksi, ja vakituisessa työssä ainakin koeajan ajaksi). Maksamme sinulle kilpailukykyisen palkan 2 viikon välein, ja olemme aina tavoitettavissasi, kun sinulle tulee kysymyksiä. Rekrytointiprosessi on meillä sutjakas ja toteutamme haastattelut turvallisesti etänä. Ota siis meihin yhteys, niin saatat löytää itsesi uudesta työstä jo ensi viikolla!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Lisäksi voit esittää meille tuntipalkkatoiveesi.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 716 4779 (myös WhatsApp)

ellen.book@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1450067
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Järvenpää