Sairaanhoitaja Järvenpäähän
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.4.2020

Etsimme nyt asiakkaallemme Järvenpäähän sairaanhoitajaa. Kyseessä on noin kahden kuukauden mittainen sijaisuus, mutta halutessasi sijaisuuteen on tarjolla reilustikin jatkoa! Kohde sijaitsee lähellä Järvenpään keskustaa, loistavien kulkuyhteyksien varrella. 

Työnkuvaus: 

Työ pitää sisällään lääkehoitoa sekä hoidollista työtä. Kohteessa asustaa pitkäaikaissairaita henkilöitä, joille halutaan mahdollistaa henkilökohtainen palvelu ja hoito. Hoivakodissa jokaista asukasta kohdellaan yksilönä ja jokaista kannustetaan omatoimiseen elämiseen. Tämän takia kohteessa arki ei toteudu tiukkoja aikatauluja noudattaen, vaan luovuus on sallittua. Turvallisuuden tunnetta halutaan kuitenkin tuoda ilmi säännöllisillä rutiineilla.

Kohteen hyvät ja siistit tilat sekä mukavat ulkoilumahdollisuudet tekevät työstä miellyttävää. Työ on 2-vuorotyötä ja tässä tehtävässä sairaanhoitaja antaa tukensa myös kohteessa toimiville lähihoitajille. Työntekijältä toivomme aiempaa kokemusta vanhustyöstä sekä sairaanhoitajan ammattitutkintoa. 

Tarjoamme: 

Tässä kohteessa uuden työntekijän perehdytykseen panostetaan. Kattavan perehdytyksen lisäksi saat ammattitaitoiset kollegat, joilta saat aina apua. Meillä MediPowerilla taas tukenasi on innostunut ja huolehtiva tiimi, jonka saat yhdellä WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Toimistomme sijaitsee keskeisellä paikalla, johon pääset helposti julkisilla ja jossa olet aina tervetullut käymään. Tule pyörähtämään, niin laitetaan yhdessä työasiat kuntoon!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit lähettää hakemuksesi myös WhatsAppin kautta numeroon 040 621 4660. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Voit myös mieluusti esittää tuntipalkkatoiveesi!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Vilma Heino

p. 040 621 4660

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1346859
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 21.4.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Järvenpää