(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja ja Lähihoitaja kokoaikatyöhön
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.7.2018
Haemme vakituisia kokoaikaisia sairaanhoitajia ja lähihoitajia sekä tuntityöntekijöitä ja keikkalaisia Hyrkin Puistoon!


Esperi Koti Hyrkin Puisto tarjoaa kodinomaista, ympärivuorokautista asumispalvelua ikääntyneille sekä mielenterveys- ja päihdekuntoutujille. Lisäksi Hyrkin Puisto tarjoaa kevyempää palveluasumista sekä tukiasumista mielenterveys- ja päihdekuntoutujille. Kodinomaisuus tarkoittaa Hyrkin Puistossa päivittäistä yhdessäoloa, osallistumista ja ajanvietettä – unohtamatta turvallista ja lämmintä ilmapiiriä Hyrkin Puistossa jokainen voi viettää hyvää ja aktiivista arkielämää omana itsenään.

Haemme ammattitaitoista ja motivoitunutta SAIRAANHOITAJAA sekä LÄHIHOITAJAA kokoaikaisiin vakituisiin työsuhteisiin. Työt ovat luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkavat sopimuksen mukaan.

Edellytämme soveltuvaa tutkintoa, voimassaolevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia.

Arvostamme mielenterveys-päihdepuolen koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden hoidosta. Myös vanhustyön osaaminen katsotaan eduksi.Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työntekoa kohtaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa kannustavaan ja iloiseen joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa Minna Vuohelainen, p. 045 201 6797 tai minna.vuohelainen@esperi.fi


Haku päättyy 22.8..2018.


Esperi on Savuton Työpaikka.