(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja ja lähihoitaja - keikkatöitä HUS:n sairaaloissa Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla
Seure Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2020

Hei, sairaanhoitaja ja lähihoitaja, haemme nyt joukkoomme lisää erikoissairaanhoidon osaajia keikkatyöhön HUS:n sairaaloihin Helsinkiin, Espooseen, Vantaalle, Kellokosken sairaaloihin sekä Uuteen lastensairaalaan. Työvuoroja on tällä hetkellä eniten tarjolla lähihoitajille.

Me Seuressa haluamme, että potilaat vastasyntyneistä vanhuksiin, saavat parasta mahdollista hoitoa ja aitoa kohtaamista vuoden jokaisena päivänä. Haluamme sinut joukkoomme turvaamaan laadukasta hoitotyötä!

HUS:n sairaaloissa eniten töitä on tarjolla mm. päivystyksissä, psykiatriassa ja eri erikoisalojen vuodeosastoilla esim. sisätautien ja kirurgian osastoilla. Kerro meille osaamisestasi sekä millä erikoisalalla haluaisit työskennellä ja missä päin pääkaupunkiseutua.

Palkkaus:

  • sairaanhoitajan palkka: 15,33- 16,48 €/t
  • lähihoitajan palkka: 13,84- 14,85 €/t

Palkan lisäksi maksamme aina mahdolliset vuorotyö ja kokemuslisät sekä 9-14 % lomakorvausta työkokemuksen mukaan

 

Kiinnostuitko? Hienoa! Tässä vielä ketä etsimme

  • sairaanhoitajia ja lähihoitajia, joilla on työ- tai harjoittelukokemusta erikoissairaanhoidosta (esim. päivystyksestä, psykiatriasta, sisätaudeilta, kirurgiasta)
  • sairaanhoitajaopiskelijoita, joilla on erikoissairaanhoidon harjoittelu suoritettuna lähiaikoina ja riittävää osaamista työskentelyyn

 

Onhan sinulla myös:

  • Valviran myöntämä oikeus harjoittaa terveydenhuollon ammattia
  • Tartuntatautilain mukainen rokotesuoja. Lue lisää vaadittavista rokotuksista: https://seure.fi/tartuntatauti...
  • Osaamista Apotti- potilastietojärjestelmästä. Jos ei ole, koulutamme sinut ennen työn aloitusta!
  • HUSin edellyttämät LOVe-lääkehoidon verkkosuoritukset. Jos sinulla ei näitä vielä ole, tarjoamme mahdollisuuden sen suorittamiseen.

 

Kerro työkokemuksestasi ja osaamisestasi tarkemmin työhakemuksessa ja CV: ssä. Opiskelija kerrothan lisäksi tarkasti suorittamistasi opinnoista ja työharjoitteluista.

Jos olet jo Seuren työntekijä tai olet joskus aikaisemmin työskennellyt Seuressa, sinun ei tarvitse täyttää hakemusta, vaan soita puh. 0932973200 ma-pe klo 9-15 niin päivitetään työntekijätietosi kuntoon.

Jos sinulle herää kysyttävää hakuvaiheessa, laita viestiä rekrytointi@seure.fi

Hakemustasi odottaen

seurelaiset