Sairaanhoitaja Itä-Helsinkiin
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2021

Haemme nyt hyvien yhteyksien päähän Helsingin Vartioharjuun asumispalveluyksikköön sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen tai pidempään sijaisuuteen työskentelemään monipuolisissa tehtävissä. Yksikkö on suunnattu ihmisille, joilla on erilaisia psyykkisiä tai fyysisiä toimintarajoitteita. Aloitus työssä on sopimuksen mukaan joustavasti.

Työnkuvaus: 

Työkohde on moderni, Helsingin Vartioharjussa sijaitseva 45-paikkainen asumispalvelukoti. Palvelukoti on jaettu kolmeen ryhmäkotiin, jossa jokaisessa on noin 15 asukasta. Asiakkaat ovat iältään 30-70 -vuotiaita henkilöitä, joilla on erilaisia psyykkisiä ja/tai fyysisiä toimintarajoitteita. Osa asukkaista on ikäihmisiä, osa vammautuneita ja osa päihdekuntoutujia.

Sairaanhoitajan työtehtäviin kuuluu lääkehoito, lääkärinkierrot, terveydenhoidolliset ja sairaanhoidolliset asiat sekä lääkehoitoon perehdyttäminen. Työ sisältää myös vähän perushoitotyötä. Sairaanhoitaja on lisäksi tärkeässä roolissa yksikön hoitotyön kehittämisessä, ja täten uusia näkemyksiä ja ideoita arvostetaan suuresti! Työaika on sovittavissa hakijan toiveen mukaan. Voit tehdä joko arkipäivätyötä, tai 2-vuorotyötä koko viikon akselilla.

Toivomme:

Sinulta toivomme reipasta asennetta ja kiinnostusta myös hoitotyön kehittämistehtäviin. Sinun tulisi olla valmistunut sairaanhoitaja Valviran myöntämällä laillistuksella tai loppuvaiheen sairaanhoidon opiskelija (suoritettuna yli 140 op.). Voimassa olevat lääkeluvat ovat plussaa, mutta tarvittaessa voit suorittaa ne myös työkohteessa kuntoon! 

Tarjoamme:

Tämä vakituinen työpaikka tai sijaisuus on erinomainen mahdollisuus päästä kehittymään sairaanhoidollisten tehtävien, sekä hoivatyön kehittämisen tehtävien parissa. Saat työkavereiksi sydämellään työtä tekevän tiimin ja mukavan esimiehen. Yksikön henkilökunta on monikulttuurinen, ja kohteen työntekijät ovat antaneet paljon hyvää palautetta yksikön vahvasta yhteishengestä ja hyvästä ilmapiiristä.

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, eli työllistyt suoraan asiakasyrityksemme kirjoille. Työsuhteessa käytössäsi on erilaisia työsuhde-etuja työterveyshuollosta liikuntaetuihin. Palkkaus on joustava, ja me autamme sinua neuvotteluissa. Rekrytointiprosessi etenee helposti ja sutjakkaasti MediPowerin kautta. Järjestämme haastattelut turvallisesti etänä.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työmahdollisuudesta, niin jätäthän hakemuksesi pikaisesti! Sinun ei välttämättä tarvitse täyttää sivujemme hakulomaketta. Voit kertoa itsestäsi myös WhatsAppissa 044 716 4779 tai sähköpostitse ellen.book@medipower.fi. Täytämme paikan heti, kun sopiva henkilö löytyy. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi sekä aiemmasta työkokemuksestasi ja esittää halutessasi palkkatoiveesi.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 716 4779 (myös WhatsApp)

ellen.book@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot