(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja, Ison Omenan terveysasema
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2019

Sairaanhoitaja, Ison Omenan terveysasema

Työavain 2-517-19
Vakinainen työsuhde alkaen 02.09.2019
Hakuaika päättyy 16.08.2019 kello 15:45
Ison Omenan terveysasema , Suomenlahdentie 1 02230 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Terveyspalvelut/Avosairaanhoito, terveysasematoiminta
Terveyden- ja sairaanhoito

Tehtävän kuvaus: Haemme sairaanhoitajaa Ison Omenan terveysasemalle Espooseen. Sinua odottaa mielenkiintoinen työ asiakaslähtöisellä ja hoitajapainotteisella terveysasemalla aivan uudenlaisessa toimintaympäristössä Ison Omenan palvelutorilla. Espoossa on panostettu toiminnan kehittämiseen, hoidon hyvään saatavuuteen ja laadun parantamiseen jo usean vuoden ajan hyvillä tuloksilla. Sairaanhoitajan tehtäviin sisältyvät mm. itsenäinen ja monipuolinen potilasvastaanotto (päivystys ja kiireetön vastaanottotyö), hoidon tarpeen arviointi sekä puhelinpalvelu. Tervetuloa huippuosaajien joukkoon!


Kelpoisuusvaatimus: Laillistettu sairaanhoitaja.


Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa
Tehtävässä edellytetään asiakaspalveluhenkisyyttä, hyvää tiimityöskentelykykyä sekä paineensietokykyä ja joustavuutta. Lisäksi toivomme innokkuutta, ennakkoluulottomuutta, rohkeaa työotetta sekä kykyä itsenäiseen työhön. Työssäsi tarvitset hyvää tietoteknistä osaamista sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Asemalla on laajennetut aukioloajat (arkisin klo 7-20).

Arvostamme ja pidämme tärkeänä positiivista asennetta, nopeaa oppimiskykyä sekä kokemusta terveysasematyöstä. Kokemus päivystysluonteisesta työstä sekä ruotsin kielen taito ovat eduksi.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2638,38 € / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h45 min/vko


Terveyspalveluihin kuuluvat vastaanottotoiminta, suun terveydenhuolto, päihde- ja mielenterveyspalvelut, opiskelijaterveydenhuolto ja ympäristöterveys. Teemme työtä, jolla on tärkeä kansanterveydellinen merkitys. Uudistamme toimintaamme vastaamaan tuleviin haasteisiin. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä, saatavuutta ja kuntalaisten terveyden edistämistä sekä henkilöstön tyytyväisyyttä ja hyvinvointia. Espoon kaupunki on savuton työpaikka. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt

Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

Osastonhoitaja Anna-Mari Leppäkoski
043 8246699

Sairaanhoitaja Mari Sarvi
043 8273281