Sairaanhoitaja iloiseen palvelukotiin Vantaalle
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.6.2021

Haemme nyt iloiseen, kodinomaiseen asiakaskohteeseemme Vantaalle sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseenKohde on vammaisille suunnattu palvelukoti, jossa yhdessä touhuamiseen ja aktiiviseen, hyvän mielen arkeen panostetaan toden teolla! Tässä työpaikassa tehdään esimerkiksi vuosittain mökkireissu ja ulkomaanmatka yhdessä asukkaiden kanssa. Retkeily ja ulkoilu ovat tärkeä osa arkea, ja kesällä kohteen pihamaalla hoidetaan siellä asustavia kanoja!

Kohteen ja työn kuvaus:

Työkohde on Vantaalla sijaitseva aikuisille vammaisille (25-65 -vuotiaat) suunnattu kodinomainen palvelukoti, jossa asustaa 19 asiakasta. Kohteen asukkaina on kehitysvammaisia, liikuntavammaisia sekä autismin kirjon henkilöitä. Puolet kohteen asukkaista käy työ- ja päivätoiminnassa.

Taloon haetaan nyt uutta vakituista sairaanhoitajaa. Kollegoinasi kohteessa työskentelee vastaava hoitaja, toiminnan vastuuhenkilöitä, useita lähihoitajia sekä sosionomi. Sairaanhoitajan työhön kuuluu terveydenhoidollisia sekä sairaanhoidollisia tehtäviä ja sairaanhoitaja toimii kotipalveluiden vastuuhenkilönä. Yleisiin sairaanhoitajan vastuisiin lukeutuu asukkaiden lääkehoidon suunnittelu, kotihoidon koordinointi ja yhteydenpito omaisiin. Työ on 1-vuorotyötä pelkästään aamuvuorossa. 

Toivomme:

Hakijan tulisi olla Valviran nimikelaillistama sairaanhoitaja. Lisäksi opintosuuntaus tai aiempi työkokemus vammaistyöstä on iso etu, mutta ei täysin pakollista. Työnkuvaan kuuluu lääkehoitoa, joten mikäli sinulta löytyy jo valmiiksi lääkeluvat on se mahtavaa, mutta tarvittaessa voit suorittaa luvat myös työkohteessa kuntoon heti aloitettuasi. Kaikista tärkeintä on reipas ja iloinen asenne työhön. Tukenasi on ammattitaitoiset kollegat ja saat kohteen nykyiseltä vakisairaanhoitajalta kunnollisen perehdytyksen työhön aloittaessasi.

Tarjoamme:

Tämä vakituinen työ tarjoaa sinulle leppoisan ja iloisen työympäristön, jossa pääset kasvattamaan ammattiosaamistasi vammaistyön parissa mielenkiintoisten ja vastuullisten sairaanhoitajan työtehtävien parissa. Pääset keskittymään sinun omaan vastuualueesi työtehtäviin täysillä, sillä kohteen hoitajavahvuudet ovat kunnossa ja vuoroissa on aina hyvin henkilökuntaa. Työpaikan työhyvinvointi-indeksi on ollut joka vuosi yli neljän (asteikolla 4/5) ja kohteessa järjestetään säännöllistä työnohjausta! Aloittaessasi saat erinomaisen perehdytyksen työhösi. Tiimisi ja vastaava hoitaja ovat myös aina tukenasi.

Työllistyt kohteeseen aluksi meidän MediPowerin kautta, eli me olemme alkuun työnantajasi ja palkanmaksajasi. Arvostamme työtäsi ja maksamme sinulle kilpailukykyisen palkan. Meillä vastassasi on myös aina helposti tavoitettava, innostunut ja huolehtiva tiimi! Haastattelut järjestämme helposti ja turvallisesti etänä.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työstä, niin laitathan meille hakemuksen mahdollisimman pian! Vaihtoehtoisesti voit laittaa vaikka WhatsApp-viestiä tai sähköpostia, ja kertoa itsestäsi lisää. Puhelimitse olemme tietenkin myös tavoitettavissa arkisin. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja aloitamme haastattelut jo hakuajalla.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 7164 779 (myös WhatsApp)

ellen.book@medipower.fi

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1455712
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 4.7.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa