Sairaanhoitaja ikäihmisten pariin, Heinola
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2021

Ikäihmisten parissa työskentelystä kiinnostuneelle sairaanhoitajalle olisi nyt mitä mainioin työtarjous ihanassa Heinolan kaupungissa. 

Työnkuvaus:

Työkohde on Heinolan keskustassa sijaitseva ikäihmisten tehostetun palveluasumisen yksikkö. Sinun työtehtäviisi kuuluu lääkehoito ja siitä vastaaminen, perushoidollinen työ, lääkärin kanssa asioiden hoito, verinäytteiden otto sekä lähihoitajien apuna ja tukena toimiminen. Kyseessä on vakituinen arkipäivätyö maanantaista perjantaihin. Aloitus olisi mahdollisimman pian, mutta kuitenkin sinun toiveesi huomioiden.

Tarjoamme:

Tässä sijaisuudessa pääset kasvattamaan ammattiosaamistasi ikäihmisten parissa tehtävästä työstä keräten arvokasta työkokemusta alalta. Työnkuva on monipuolinen ja pääset itse suunnittelemaan työtäsi. Aloituksen yhteydessä saat kunnollisen perehdytyksen ja tiimisi sekä kohteen esimies ovat arjessa aina tukenasi! Saat myös mahdollisuuden esittää palkkatoiveesi.

Toivomme:

Sinun tulisi olla valmistunut sairaanhoitaja Valviran myöntämällä laillistuksella. Tartuntatautilain mukainen rokotussuoja on välttämätön. Aikaisempi kokemus ikäihmisten parissa toimimisesta katsotaan eduksi, mutta reipas asenne työtä kohtaan kuitenkin ratkaisee. Toivomme, että sinulla on intoa kehittää omaa sekä koko yksikön toimintaa sekä toteuttaa iloista ja kuntouttavaa työotetta.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työstä, niin laitathan meille hakemuksen mahdollisimman pian! Vaihtoehtoisesti voit laittaa alkuun vaikka WhatsApp viestiä ja kertoa itsestäsi lisää. Puhelimitse olemme tietenkin myös tavoitettavissa arkisin. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja täytämme lähihoitajan kesäsijaisuuden heti sopivan osaajan löydyttyä.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Vilma Heino

p. 040 621 4660 (myös WhatsApp)

vilma.heino@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1449925
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme, Heinola