Sairaanhoitaja Hyvinvointikoti Villa Sten, Ikifit Oy (Kangasala)
Alen Consulting Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.12.2021

Asiakkaamme Ikifit Oy on kotimainen asumis-, kuntoutus-, lääkäri- ja kotihoitopalveluja tuottava yritys. Ikifitin toiminnan lähtökohtana on tuoda ikääntyvälle turvaa, iloa ja terveyttä sekä parantaa asiakkaan elämänlaatua. Tärkeitä arvoja ovat turvallisuus, kiireettömyys sekä asiakkaan toiveiden ja tarpeiden kuuleminen. 

Ikifitin Hyvinvointikoti Villa Sten sijaitsee Kangasalla, kauniin luonnon läheisyydessä. Villa Sten tarjoaa ikääntyneille ympärivuorokautista hoivaa yhteisöllisessä pienkotiympäristössä. Villa Stenillä on vahvat perinteet Kangasalla ja kodilla toimii myös aktiivinen vapaaehtoistoiminta.

Etsimme nyt

SAIRAANHOITAJAA

Kangasalan Hyvinvointikoti Villa Steniin!


Tehtäviin kuuluu mm. asukkaiden päivittäinen hoitotyö, sairaanhoidolliset tehtävät sekä lääkäriyhteistyö. Etsimme ennen kaikkea ammattitaitoista ja palveluhenkistä sairaanhoitajaa, jolla on aito halu työskennellä ikäihmisten kuntoutuksen ja hyvinvoinnin edistämisen parissa!

Arvostamme erityisesti valmiutta sitoutua työhön ja tehdä työtä sekä nykyisten että uusien asukkaiden hyvinvoinnin edistämiseksi. Sairaanhoitajana työsi on sekä vastuullista että antoisaa. Toivomme hakijalta tehtävään soveltuvaa alan koulutusta ja suomen kielen taitoa. Voit olla myös opintojesi loppuvaiheessa oleva opiskelija.

Asiakkaamme tarjoaa kilpailukykyisen palkan, avoimen ja joustavan työilmapiirin, mukavat työkaverit, idyllisen ja kauniin työympäristön, lakisääteistä laajemmat työterveyspalvelut, ateriaedun sekä ePassin ylläpitämään työkykyäsi!

Töitä on tarjolla pitkäaikaisesti ja työ on kaksivuorotyötä. Ikifitillä on tarjolla töitä myös erilaisiin elämäntilanteisiin, joten kerrothan hakemuksessasi, milloin pystyt aloittamaan työt ja kuinka paljon pystyisit työskentelemään. 

Kiinnostuitko tästä mahdollisuudesta? Lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta pikimmiten, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä!

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1130 

Lisätietoja tehtävästä antavat arkisin klo 8-16  Alen Consulting HR-koordinaattori Tiia Pösö, p. 044 740 4504 ja myyntipäällikkö Tuija Tolonen, p. 044 740 4501.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot