(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja, Hoivia
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019

Hoivapalvelukeskus Hoivia Hämeenlinnassa tarjoaa ikääntyneille ympärivuorokautista hoivaa viihtyisässä ja kodinomaisessa ympäristössä. Hoiviassa on 71 asukaspaikkaa kahdessa eri ryhmäkodissa ja yhdessä palveluasumisen yksikössä. Hoitoperiaatteena on tarjota asukkaille turvallista hoivaa ja monipuolista toimintaa, jokaisen asukkaan yksilölliset tarpeet huomioiden. Hoiviassa toimitaan kuntouttavan ja osallistavan hoitotyön periaatteella. Asukkaita kannustetaan mukaan arjen askareisiin ja viriketoimintaan.   

Haemme nyt Hoiviaan ammattitaitoista SAIRAANHOITAJAA osa-aikaiseen tuntityöhön vakituisella sopimuksella. Työ on luonteeltaan pääsääntöisesti päivätyötä ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Sinulta edellytämme:

  • sairaanhoitajan tutkintoa
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta asiakkaiden hyvinvoinnin tukemiseen ja aktiiviseen kuntouttamiseen
  • aikaisempaa työkokemusta ikäihmisten parissa työskentelystä

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Jätäthän hakemuksesi linkin kautta viimeistään 21.4.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Hoivian yksikönpäällikkö Riina Rantanen, riina.rantanen@esperi.fi, puh. 050-4328434, tiedusteluihin vastaan puhelimitse arkisin klo.10.00-14.00.

 Esperi on Savuton Työpaikka