(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja Hoivakotiin Ristiinaan
Ikihyvä Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Attendo Ikihyvä ryhmäkoti on viihtyisä ja turvallinen ikäihmisten asumisyksikkö, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää. Attendo Ikihyvä tarjoaa palveluita ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille. Ikihyvän ryhmäkoti sijaitsee keskellä Ristiinaa kauniin maiseman keskellä, jonka lähietäisyydeltä löytyy tarvittavat palvelut. Paikkoja Attendo Ikihyvä ryhmäkodissa on 17.

Etsimme sitoutunutta, sydämellistä ja osaavaa sairaanhoitajaa Attendo Ikihyvä Ryhmäkotiin Ristiinaan
toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Sairaanhoitajat ovat ryhmäkodin tiimin kantavia voimavaroja, tärkeitä hengenluojia ja vahvoja vaikuttajia. Heidän ansiostaan asukkaat saavat hyvää hoitoa ja heidän arkensa on turvallista ja mielekästä. Siksi haluamme sinun viihtyvän ja kokevan olevasi juuri oikeassa paikassa, tekemässä työtä, jolla on merkitys. Olethan tiimityöskentelijä, joka arvostaa ja ymmärtää ihmisten erilaisuutta. Pystyt myös itsenäisiin päätöksiin ja voit toimia ammatillisena tukena lähihoitajille.

Työviikkoosi Ikihyvän ryhmäkodissa kuuluu esimerkkinä seuraavia asioita:

  • Perushoitotyötä
  • Asukkaiden lääkehoidosta vastaamista
  • Yhteydenpitoa asukkaita hoitavaan lääkäriin
  • Läheisyhteistyötä

Tätä tehtävää varten sinulla täytyy olla sairaanhoitajan koulutus, tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan ajaksi sekä myös hygieniapassi. Työsuhteen ehdoissa noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työskentelet pääsääntöisesti aamuvuoroissa arkisin.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja koet että Ikihyvä on sinun paikkasi, laita hakemusta tulemaan linkin kautta sillä haluamme kuulla sinusta pian lisää!

Haluamme turvata kaikkien terveyden, joten teemme kaikki haastattelut etähaastatteluina. Haastattelut aloitamme jo hakuprosessin aikana, joten olethan nopea. Paikat täytämme heti sopivien henkilöiden löydyttyä.