(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja, Hoivakoti Untuva, Helsinki
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2019

Houkutteleeko sinua ihmisläheinen työ nousujohteisessa hoivapalvelualan yrityksessä? Mahtavaa – saatat olla juuri etsimämme lisävahvistus ammattitaitoiseen tiimiimme!

Esperi Hoivakoti Untuva tarjoaa korkeatasoista asumispalvelua ja ympärivuorokautista hoivaa viihtyisässä ympäristössä merellisessä Lauttasaaressa. Hoivakoti Untuva on 26-paikkainen tehostetun palveluasumisen yksikkö, joka on tarkoitettu sekä fyysisesti että psyykkisesti toimintarajoitteisille ikääntyneille. Kurkkaa tästä lisätietoja yksiköstä.

Haemme nyt Untuvan tiimiimme kekseliästä ja sydämellistä SAIRAANHOITAJAA kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Työ on päivätyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtäviisi kuuluu mm. päivittäinen hoitotyö, sairaanhoidolliset tehtävät sekä lääkäri- ja omaisyhteistyö. Työ on monipuolista asiakkaidemme avustamistyötä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja toimia sairaanhoidollisena asiantuntijana tiimissä.

Mitä me edellytämme sinulta?

  • sairaanhoitajan tutkintoa  (huomioimme haussa myös alan opiskelijat)
  • eduksi katsotaan voimassa oleva lääkehoidon koulutus ja hygieniapassi
  • aitoa kiinnostusta ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemiseen
  • joustavaa, päättäväistä ja lämmintä otetta työn tekemiseen
  • aikaisempaa työkokemusta ikääntyvien ja muistisairaiden hoitotyöstä

Mitä me tarjoamme työantajana?

Me tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Tervetuloa osaavaan joukkoomme tekemään hoivatyötä suurella sydämellä!

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 31.1.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään hoivakoti Untuvan yksikönpäällikkö Laura Hämäläinen laura.hamalainen@esperi.fi, 044-7202486 (ma-pe klo. 10-16)

Esperi on Savuton Työpaikka.

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.