(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja, Hoivakoti Sigrid
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

Esperi on avannut Siuntioon uuden hoivakodin marraskuun alussa 2018. Esperi Hoivakoti Sigrid tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille sekä muistisairaille. Hoivakodista rakentuu turvallinen ja lämminhenkinen koti 34 asukkaalle. Vakituisen asumisen ohella palveluihin kuuluu lyhytaikainen asumispalvelu, joka on hyvä ratkaisu esimerkiksi sairaalasta kuntoutumisen, remontin tai omaishoitajan loman ajaksi. Asukkaiden hyvinvoinnista vastaa ikäihmisten hoitoon ja ohjaukseen erikoistunut henkilöstö.  

Haemme nyt Sigridiin SAIRAANHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa 11.3 tai sopimuksen mukaan. Työ on luonteeltaan 2-vuorotyötä.

Tehtävänkuvasi sisältää vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden avustamisessa päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti sairaanhoitajan näkökulmasta. Huomioimme myös sinun vahvuusalueesi ja osaamisesi.

Työilmapiiri Hoivakoti Sigridissä on erinomainen ja tämä työyhteisö ottaa asukkaat ja hoitajat avosylin vastaan. Suuren konsernin etujen myötä sinulla on myös hyvät etenemismahdollisuudet urallasi. Tule siis mukaan rentoon, huumorintajuiseen ja nuorekkaaseen työyhteisöömme kehittämään ikäihmisen lämminhenkistä arkea uudessa hoivakodissamme.

Sinulta edellytämme:

  • sairaanhoitajan tutkintoa
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • kehittämismyönteisyyttä ja itsenäistä työotetta

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi viimeistään 22.2.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Kirsi Rusila 050 540 3342, kirsi.rusila@esperi.fi.

Esperi on Savuton Työpaikka.

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.