(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja, Hoivakoti Santaholma
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2019

Hoivakoti Santaholma on lämminhenkinen yksikkö kauniin Kiiminkijoen rannalla. Meidän yksikkömme on tarkoitettu ikäihmisille. Tiimiimme kuuluu 20 osaavaa ja suurella sydämellä hoivatyötä tekevää työntekijää. Hoivakoti Santaholmassa teemme asiakaslähtöistä ja omaiset huomioivaa hoitotyötä. Pyrimme jatkuvasti kehittämään työyhteisöämme. Toimintamme tarkoitus on tehdä yksiköstämme paikka jota asukkaamme voivat kutsua kodiksi ja jossa työntekijät viihtyvät. Meille tärkeää Santaholmassa on se, että arjessa kannustamme toisiamme ja varmistamme, että jokainen tulee kuulluksi.

Toivomme kovasti, että löytäisimme joukkoomme uuden työkaverin sairaanhoitajan tehtävään. Pystymme nyt tarjoamaan sinulle noin neljän kuukauden sijaisuuden ajalle 29.4.-18.8. Tilanteen mukaan jatkossa on mahdollisuus myös vakituiseen työhön. Työ on luonteeltaan päivätyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtäviisi kuuluu päivittäinen asukkaiden hoito ja ohjaus kuntoutussuunnitelmassa määriteltyjen ja sovittujen asioiden mukaisesti, asiantuntijana toimiminen omassa työyhteisössä, päivittäisistä sairaanhoidollisista tehtävistä vastaaminen.

Sinulta edellytämme:

  • sairaanhoitajan tutkintoa, huomioimme haussa myös alan opiskelijat (vähintään 140 op)
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • aikaisempaa työkokemusta ikääntyneiden kanssa toimimisesta

Eduksi katsomme kokemuksen viriketoiminnan järjestämisestä.

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi viimeistään 5.5.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Juhani Luomala, 0505921554, juhani.luomala@esperi.fi.

Esperi on Savuton Työpaikka.

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.