(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja, Hoivakoti Rautuhovi, Mäntyharju
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2019

Houkutteleeko sinua ihmisläheinen työ nousujohteisessa hoivapalvelualan yrityksessä? Mahtavaa – saatat olla juuri etsimämme lisävahvistus ammattitaitoiseen tiimiimme!

Esperi Hoivakoti Rautuhovi tarjoaa kodin 31 ympärivuorokautista hoivaa tarvitsevalle ikääntyneelle Mäntyharjulla. Vakituisen asumisen ohella tarjotaan lyhytaikaista asumispalvelua esimerkiksi omaishoitajan loman, kodin remontin tai sairaalasta kotiutuvalle kuntoutumisen ajaksi. Kurkkaa tästä lisätietoja yksiköstä.

Haemme nyt Hoivakoti Rautuhovin tiimiimme kekseliästä ja sydämellistä SAIRAANHOITAJAA tuntityöhön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan pääsääntöisesti 2-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtäviisi kuuluu mm. päivittäinen hoitotyö, sairaanhoidolliset tehtävät sekä lääkäri- ja omaisyhteistyö. Työ on monipuolista asiakkaidemme avustamistyötä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja toimia sairaanhoidollisena asiantuntijana tiimissä.

Mitä me edellytämme sinulta?

  • sairaanhoitajan tutkintoa (AMK) (huomioimme haussa myös alan opiskelijat)
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemiseen
  • joustavaa, päättäväistä ja lämmintä otetta työn tekemiseen
  • aikaisempaa työkokemusta ikääntyvien ja muistisairaiden hoitotyöstä

Mitä me tarjoamme työantajana?

Me tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Tervetuloa osaavaan joukkoomme tekemään hoivatyötä suurella sydämellä!

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 15.2.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Marja Lehmusmetsä, marja.lehmusmetsa@esperi.fi, p. 0505772004.

Esperi on Savuton Työpaikka.

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.