(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja, Hoivakoti Ratina
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2019

Iloinen tervehdys Hoivakoti Ratinasta. Olemme 28-paikkainen, ikäihmisten ympärivuorokautinen tehostetun palveluasumisen hoivakoti keskellä Tamperetta. Sijaintimme on noin kilometrin päässä rautatieasemasta ja 500 metriä linja-autoasemasta, joten meille on helppo tulla. Kurkkaa tästä lisätietoja yksiköstä.

Haemme nyt Ratinan tiimiin kekseliästä ja sydämellistä SAIRAANHOITAJAA osa-aikaiseen tuntityöhön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 2-vuorotyötä ja alkaa mahdollisimman pian ja sopimuksen mukaan.

Tehtäviisi kuuluu mm. päivittäinen hoitotyö, sairaanhoidolliset tehtävät sekä lääkäri- ja omaisyhteistyö. Työ on monipuolista asiakkaidemme avustamistyötä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja toimia sairaanhoidollisena asiantuntijana tiimissä.

Mitä me edellytämme sinulta?

  • sairaanhoitajan tutkintoa (huomioimme haussa myös alan opiskelijat)
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemiseen
  • joustavaa, päättäväistä ja lämmintä otetta työn tekemiseen
  • aikaisempaa työkokemusta ikääntyvien ja muistisairaiden hoitotyöstä

Mitä me tarjoamme työantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 3.3.19. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Krista Ojala, krista.ojala@esperi.fi, klo 8-16 välisenä aikana.

Esperi on Savuton Työpaikka.

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.