(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja, Hoivakoti Rantakartano
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019

Esperi Hoivakoti Rantakartano on kodinomainen yksikkö kauniissa Ramsinniemessä, Helsingin Vuosaaressa. Hoivakotimme tarjoaa kodin 16 ikääntyneelle, joilla on ympärivuorokautisen tuen tarve. Asukkaillemme tärkeää Rantakartanossa on kodinomaisuus ja yhteisöllisyys. Rantakartanosta erityisen tekee se, että meillä on työhönsä sitoutunut työyhteisö ja monipuolinen, ihmisläheinen työtapa. Meille tärkeää on asukkaan kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista huolehtiminen.

Haemme nyt Hoivakoti Rantakartanoon osaavaa sairaanhoitajaa kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työ on pääsääntöisesti 2-vuorotyötä.

Tehtäviisi kuuluu mm. päivittäinen hoitotyö, sairaanhoidolliset tehtävät sekä lääkäri- ja omaisyhteistyö. Työ on monipuolista, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja toimia sairaanhoidollisena asiantuntijana tiimissä. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen.

Sinulta edellytämme:

  • sairaanhoitajan tutkintoa
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemiseen
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia

Eduksi katsomme aikaisemman työkokemuksen ikääntyneiden kanssa toimimisesta.

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi viimeistään 30.4.2019. Haastatteluita järjestetään jo rekrytointiaikana.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Anne Väänänen, 050 441 3095, anne.vaananen@esperi.fi.

Esperi on Savuton Työpaikka. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.