(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja, Hoivakoti Rantakaisla
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2019

Esperi Hoivakoti Rantakaisla tarjoaa ikäihmisille sekä muistisairaille asukkailleen ammattitaitoista, ympärivuorokautista asumispalvelua Alajärven Lehtimäellä. Rantakaisla on 15-paikkainen tehostettu asumispalveluyksikkö. Rantakaisla tarjoaa vakituisen asumisen ohella lyhytaikaista asumispalvelua esimerkiksi sairaalasta kuntoutumisen, kodin remontin tai omaishoidon loman ajaksi. Kurkkaa täältä lisätietoja yksiköstä.

Haemme nyt Rantakaislan tiimiimme kekseliästä ja sydämellistä SAIRAANHOITAJAA kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan päivätyötä tai halutessa 2-3 vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtäviisi kuuluu mm. päivittäinen hoitotyö, sairaanhoidolliset tehtävät sekä lääkäri- ja omaisyhteistyö. Työ on monipuolista asiakkaidemme avustamistyötä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja toimia sairaanhoidollisena asiantuntijana tiimissä.

Mitä me edellytämme sinulta?

  • sairaanhoitajan tutkintoa (huomioimme haussa myös alan opiskelijat)
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemiseen
  • joustavaa, päättäväistä ja lämmintä otetta työn tekemiseen
  • aikaisempaa työkokemusta ikääntyvien ja muistisairaiden hoitotyöstä

Mitä me tarjoamme työantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 28.2.2019

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Ulla-Riitta Latvala, ulla-riitta.latvala@esperi.fi tai 050 470 6715

Esperi on Savuton Työpaikka.

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.