(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja, Hoivakoti Opri ja Oleksi
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2019

Esperi Hoivakoti Opri ja Oleksi sijaitsee vehreässä ympäristössä Espoon Haukilahdessa merenrannan läheisyydessä. Opri ja Oleksi on lämminhenkinen koti 16 asukkaalle, etenkin muistisairaiden hoitoon ja hoivaan erikoistunut asumispalveluyksikkö Espoossa. Hoivakoti tarjoaa pitkä- ja lyhytaikaishoitoa sekä fysioterapiapalveluita ikäihmisille. Opri ja Oleksi on toiminut vuodesta 1998 lähtien.

Haemme nyt iloiseen ja osaavaan tiimiimme kekseliästä, innokasta ja sydämellistä SAIRAANHOITAJAA kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 2-vuorotyötä ja alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Tehtäviisi kuuluu mm. päivittäinen hoitotyö, sairaanhoidolliset tehtävät sekä lääkäri- ja omaisyhteistyö. Työ on monipuolista asiakkaidemme avustamistyötä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja toimia sairaanhoidollisena asiantuntijana tiimissä.

Mitä me edellytämme sinulta?

  • sairaanhoitajan tutkintoa (AMK) (huomioimme haussa myös alan opiskelijat)
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemiseen
  • joustavaa, päättäväistä ja lämmintä otetta työn tekemiseen

Aikaisempaa työkokemusta ikääntyvien ja muistisairaiden hoitotyöstä.

Mitä me tarjoamme työantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Anne Villman (p. 040-351 0958, anne.villman@esperi.fi) tai lh Veera Karvinen (p. 050-5926 998, tai 044 720 2409 veera.karvinen@esperi.fi)

Esperi on Savuton Työpaikka. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.