(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja, Hoivakoti Lounatuuli
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2019

Esperi Hoivakoti Lounatuuli tarjoaa kodinomaista, ympärivuorokautista asumispalvelua ja hoivaa mikkeliläisille sekä ulkopaikkakuntalaisille ikäihmisille. Hoivakoti Lounatuuli on muuttanut uusiin vastavalmistuneisiin tiloihin Mikkelin Visulahteen. Lounatuulessa on yhteensä 42 asuntoa ja tilavat, värikkäiksi sisustetut oleskelu- ja ruokailutilat. Periaatteena on turvata jokaiselle asukkaalle kodinomainen ja virikkeellinen asuminen sekä hoiva, kunnioittaen asukkaan omia elämänarvoja. Kuntouttavalla ja osallistavalla työotteella pyritään säilyttämään asukkaiden omatoimisuus mahdollisimman pitkään. Asukkaat ovat mukana arjen askareissa ja heille järjestetään päivittäin mielekästä tekemistä ja ohjelmaa. Henkilökunnalla on runsaasti kokemusta ja ammattitaitoa psykogeriatrisessa vanhustyössä, dementiahoidossa ja erilaisten käytöshäiriöiden hoidossa. Henkilökunta on profiloitunut haastavien ikäihmisten hoitoon ja huolenpitoon.

Haemme nyt Esperi Hoivakoti Lounatuuleen SAIRAANHOITAJAA kokoaikaiseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 2-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia. Lounatuulessa pääset monipuolisesti hoitamaan sairaanhoitajan tehtäviä ja saat vastuuta omalla osaamisalueellasi.

Sinulta edellytämme:

  • sairaanhoitajan tutkintoa
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemiseen
  • joustavaa, päättäväistä ja lämmintä työotetta

Aikaisempi työkokemus ikäihmisten parissa on ehdotonta plussaa!

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 30.4.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään arkisin klo 9-15 yksikönpäällikkö Marjut Ilmoniemi, marjut.ilmoniemi@esperi.fi, 044 7202722.

Esperi on Savuton Työpaikka.

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.