(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja, Hoivakoti Lauttalampi, Kuusamo
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.12.2018

Houkutteleeko sinua ihmisläheinen työ nousujohteisessa hoivapalvelualan yrityksessä? Mahtavaa – saatat olla juuri etsimämme lisävahvistus ammattitaitoiseen tiimiimme!

Esperi Care Oy:n Lauttalammen hoivakoti sijaitsee Kuusamossa. Hoivakoti on aloittanut toimintansa kesällä 2016. Hoivakodissa on kaksi ryhmäkotia, jotka tarjoavat yhteensä 31:lle ikäihmiselle ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa. Voit tutustua yksikköön tarkemmin täällä.

Haemme nyt Lauttalammen tiimiimme kekseliästä ja sydämellistä SAIRAANHOITAJAA kokoaikaiseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 2-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan. 

Tehtäviisi kuuluu mm. päivittäinen hoitotyö, sairaanhoidolliset tehtävät sekä lääkäri- ja omaisyhteistyö. Työ on monipuolista asiakkaidemme avustamistyötä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja toimia sairaanhoidollisena asiantuntijana tiimissä. 

Mitä me edellytämme sinulta?

  • sairaanhoitajan tutkintoa (AMK)
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemiseen
  • joustavaa, päättäväistä ja lämmintä otetta työn tekemiseen
  • aikaisempaa työkokemusta ikääntyvien ja muistisairaiden hoitotyöstä

Mitä me tarjoamme työantajana?

Me tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Tervetuloa osaavaan joukkoomme tekemään hoivatyötä suurella sydämellä!

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 17.1.2019. 

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Maijaliisa Kuusela, 0503424268, maijaliisa.kuusela@esperi.fi.

 

Esperi on Savuton Työpaikka.

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.