(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja, Hoivakoti Koivula
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.4.2019

Hoivakoti Koivula on lämminhenkinen pieni yksikkö lähellä luontoa, Savonrannalla, noin 70 km Savonlinnasta. Hoivakotimme tarjoaa kodin 14 ikääntyneelle, joilla on ympärivuorokautisen tuen tarve. Meille tärkeää Koivulassa on se, että arjessa kannustamme toisiamme ja varmistamme, että jokainen tulee kuulluksi. Järjestämme säännöllisesti pienimuotoisia kodin juhlia ja osallistumme lähiympäristön tapahtumiin asukkaiden toiveita kuunnellen. Koivulassa on aina avoimien ovien päivä, ja haluamme että kaikki hoivakotiin tulijat kokevat tulevansa mummolaan missä ovat tervetulleita joukkoomme.

Toivomme kovasti, että löytäisimme joukkoomme uuden työkaverin sairaanhoitajan vakituiseen tehtävään, jos elämäntilanteeseesi sopii parhaiten myös 50 % työaika on järjesteltävissä. Työ on pääsääntöisesti aamu- ja iltavuoroa.

Hoitajan työ Koivulassa sisältää vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden avustamisessa päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Lisäksi sairaanhoitaja toimii lääkehoidon ja hoitotyön vastuuhenkilönä. Huomioimme myös sinun vahvuusalueesi ja osaamisesi. Aikaisempi kokemus vanhustyöstä katsotaan eduksi.

Sinulta edellytämme:

  • sairaanhoitajan tutkintoa
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • aikaisempaa työkokemusta ikääntyneiden kanssa toimimisessa

Eduksi katsomme kokemuksen viriketoiminnan järjestämisestä sekä hoitotyöhön liittyvästä lisäkoulutuksesta.

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi viimeistään 19.4.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Satu Karvinen 050-432 5326, satu.karvinen@esperi.fi

Esperi on Savuton Työpaikka.

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.