(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja, Hoivakoti Jänismäki
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2019

Hoivakoti Jänismäki tarjoaa ikäihmisille asumispalvelua ja ympärivuorokautista hoivaa viihtyisässä sekä kodinomaisessa ympäristössä Espoossa. Jänismäessä on yhteensä 28 ympärivuorokautisen palveluasumisen asukaspaikkaa kahdessa kerroksessa. Olemme hyvien kulkuyhteyksien varrella, aivan Jorvin sairaalan kupeessa.

Haemme nyt Hoivakoti Jänismäen tiimiimme kahta (2) kekseliästä ja sydämellistä SAIRAANHOITAJAA kokoaikaiseen työsuhteeseen. Molemmat työt ovat vakituisia. Työ on luonteeltaan päivätyötä arkisin, ja alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Tehtäviisi kuuluu mm. päivittäinen hoitotyö, sairaanhoidolliset tehtävät sekä lääkäri- ja omaisyhteistyö. Työ on monipuolista asiakkaidemme avustamistyötä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja toimia sairaanhoidollisena asiantuntijana tiimissä.

Mitä me edellytämme sinulta?

  • sairaanhoitajan tutkintoa (AMK), mutta huomioimme haussa myös alan valmistuvat opiskelijat!
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta (LoVe) ja hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemiseen
  • aikaisempaa työkokemusta ikääntyvien ja muistisairaiden hoitotyöstä

Mitä me tarjoamme työantajana?

Me tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Tervetuloa osaavaan joukkoomme tekemään hoivatyötä suurella sydämellä!

Jätäthän hakemuksesi linkin kautta viimeistään 30.5.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Anne Villman, anne.villman@esperi.fi tai puh nro. 040 351 0958.

Esperi on Savuton Työpaikka. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.