(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja, Hoivakoti Aapo, Nurmijärvi
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2019

Houkutteleeko sinua ihmisläheinen työ nousujohteisessa hoivapalvelualan yrityksessä? Mahtavaa – saatat olla juuri etsimämme lisävahvistus ammattitaitoiseen tiimiimme!

Hoivakoti Aapo Nurmijärvellä tarjoaa ympärivuotista asumispalvelua ikääntyneille. 30-paikkainen hoivakoti sijaitsee luonnonläheisellä laidunmaalla Nurmijärven kirkonkylän tuntumassa. Voit tutustua yksikköön tarkemmin täällä.

Haemme nyt Hoivakoti Aapon tiimiimme kekseliästä ja sydämellistä SAIRAANHOITAJAA kokoaikaiseen perhevapaan sijaisuuteen 17.4.2020 saakka ja mahdollisesti tämän jälkeenkin. Työ on luonteeltaan 2-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtäviisi kuuluu mm. päivittäinen hoitotyö, sairaanhoidolliset tehtävät sekä lääkäri- ja omaisyhteistyö. Työ on monipuolista asiakkaidemme avustamistyötä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja toimia sairaanhoidollisena asiantuntijana tiimissä. Sairaanhoitaja sinulle kuuluu erityisesti lääkehoidon vastuu ja asukkaiden toimintakyvyn ja hoidon tarpeen arvio.

Mitä me edellytämme sinulta?

  • sairaanhoitajan tutkintoa (AMK)
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemiseen
  • joustavaa, päättäväistä ja lämmintä otetta työn tekemiseen
  • aikaisempaa työkokemusta ikääntyvien ja muistisairaiden hoitotyöstä

Mitä me tarjoamme työantajana?

Me tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Tervetuloa osaavaan joukkoomme tekemään hoivatyötä suurella sydämellä!

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 15.2.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Sari Lehtosuo, puh. 0505150953, sari.lehtosuo@esperi.fi

Esperi on Savuton Työpaikka.

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.