(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja, Hoitokoti Pajusirkku
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019

Esperi Hoitokoti Pajusirkku, Turun Pansiossa tarjoaa asumispalveluita kehitysvammaisille asiakkaille ympärivuorokauden. Pajusirkku on turvallinen ja lämminhenkinen koti, johon omaiset ja ystävät ovat aina tervetulleita. Pajusirkussa on yhteensä 15 asiakaspaikkaa. Pajusirkku sijaitsee hyvien joukkoliikenneyhteyksien äärellä Turun keskustan läheisyydessä. Pajusirkun toiminta on alkanut syksyllä 2018.

Haemme nyt Pajusirkun tiimiimme kekseliästä ja sydämellistä SAIRAANHOITAJAA kokoaikaiseen äitiysloman ja hoitovapaan sijaisuuteen 31.12.2019 asti. Työ on luonteeltaan 2-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Tehtäviisi kuuluu mm. päivittäinen hoitotyö, sairaanhoidolliset tehtävät sekä lääkäri- ja omaisyhteistyö. Työ on monipuolista asiakkaidemme avustamistyötä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja toimia sairaanhoidollisena asiantuntijana tiimissä. Sairaanhoitajana toimit myös tiiminvetäjänä.

Mitä me edellytämme sinulta?

  • sairaanhoitajan tutkintoa
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta asiakkaiden hyvinvoinnin ja toimintakyvyn tukemiseen
  • joustavaa, päättäväistä ja lämmintä otetta työn tekemiseen
  • aikaisempaa työkokemusta  kehitysvammaisten asiakkaiden parissa

Eduksi katsomme kokemuksen vaihtoehtoisista kommunikaatiomenetelmistä.

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 15.4.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Riikka Poikonen, riikka.poikonen@esperi.fi, 050 472 5519 (tiedustelut klo 10-15).

Esperi on Savuton Työpaikka.