(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja, Hoitokoti Elina
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2019

Esperi Hoitokoti Elina on Kuopion Juankoskella sijaitseva aikuisille ja ikääntyville mielenterveyspotilaille ympärivuorokautista pitkäaikaishoitoa tarjoava yksikkö. Asukaspaikkoja meillä on 23. Meillä käy myös intervalliasiakkaita lyhyempiaikaisessa hoidossa. Elinakodilla toteutetaan yhteisöhoitoa ja yhteisömme onkin mukava, vähän normaalia suurempi perhe, jossa kaikilla on oma paikkansa ja jokainen yhteisön jäsen on tärkeä.

Yhteisönä olemme värikäs ja välillä räiskähteleväkin, mutta huumoria ja välittämistä on sitäkin enemmän. Hoitotyötä meillä toteuttaa ammattitaitoinen henkilökunta ja työyhteisön hyvinvointi on aina ollut meille tärkeää.

Haemme nyt Elinan tiimiimme kekseliästä, sydämellistä ja huumorintajuista SAIRAANHOITAJAA.

Työ on kokoaikainen vakituinen työ, myös osa-aikaisuus on mahdollista, jos se sopii elämäntilanteeseesi paremmin. Työ on päivätyötä ja pääsääntöisesti työvuorot sijoittuvat arkipäiville.

Tehtäviisi kuuluu mm. päivittäinen hoitotyö, sairaanhoidolliset tehtävät sekä lääkäri- ja omaisyhteistyö. Työ on monipuolista asiakkaidemme avustamistyötä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja toimia sairaanhoidollisena asiantuntijana tiimissä. Yksikön luonteesta johtuen kaikki työntekijät osallistuvat hoitokodin arjen pyörittämiseen yhdessä asukkaiden kanssa.

Mitä me edellytämme sinulta?

  • sairaanhoitajan tutkintoa (huomioimme haussa myös alan opiskelijat)
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta asiakkaiden hyvinvoinnin ja toimintakyvyn tukemiseen
  • joustavaa, päättäväistä ja lämmintä otetta työn tekemiseen, hyvää huumorintajua

Aikaisempi työkokemus mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden parissa katsotaan eduksi.

Me tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Tervetuloa osaavaan joukkoomme tekemään hoivatyötä suurella sydämellä!

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 31.3.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Anne Viljanen, anne.viljanen@esperi.fi,

p. 0407208047

Esperi on Savuton Työpaikka.

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta.