(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja Helsinkiin
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2020

Oletko jo valmistunut sairaanhoitaja ja vailla uusia tuulia työrintamalle? Unelmoitko vakituisesta työpaikasta, jossa pääset hyödyntämään omaa osaamistasi sekä kehittämään sitä entisestään? Jos vastasit kyllä, niin kannattaa tämä lukaista loppuun asti!

Etsimme nyt asiakkaallemme sairaanhoitajia toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin, mutta halutessasi sinun on mahdollista työllistyä tähän tehtävään myös määräaikaisesti. 

Työnkuvaus: 

Tässä tehtävässä pääset toimimaan kotihoidon tehtävissä turvapuhelinpäivystyksessä sekä etähoidossa. Turvapuhelinpäivystyksessä tehtävänäsi on arvioida hoidontarvetta ja sen kiireellisyyttä. Tarvittaessa asiakkaita lähdetään hoitamaan kotiin ja tarvittavia hoitotoimenpiteitä tehdään kotona. Kun turvapuhelinpäivystyksessä on hiljaista, tehdään etähoitoa tabletin välityksellä. Etähoidossa työtehtäviin kuuluu esimerkiksi lääkkeiden oton valvonta ja asiakkaiden muistuttelu sekä jumppaus. Etähoitoa on asiakkaiden saatavilla klo 7-22 välisenä aikana. Kaikki asiakkaat ovat pääsääntöisesti ikäihmisiä, muistisairaita tai vammautuneita. Kokonaisuudessaan työ on 3-vuorotyötä.

Tarjoamme: 

Tehtävää varten saat kattavan perehdytyksen. Töitä tehdään aina pareittain tai pienissä porukoissa, joten saat viettää jokaisen työvuorosi mukavien kollegojen seurassa. Tässä tehtävässä saat ottaa vastuuta ja tehdä päätöksiä. Työvuorojen sisältö ja kiireellisyys vaihtelee, joten työssä on mukavaa vaihtelua. Saat myös mahdollisuuden vaikuttaa työsuhteen pituuteen. 

Toivomme: 

Sinun tulisi olla jo valmistunut sairaanhoitaja Valviran laillistuksella sekä voimassa olevilla lääkeluvilla. Myös ajokortti tulisi olla, auton kuitenkin saat liikkumista varten käyttöösi asiakkaaltamme. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä, mutta hyvä ja reipas asenne työtä kohtaan kuitenkin ratkaisee. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Lisäksi voit esittää palkkatoiveesi! Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Vilma Heino

p. 040 621 4660