(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja Helsinkiin
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.8.2020

Etsimme nyt asiakkaallemme sairaanhoitajaa muutaman kuukauden mittaiseen sijaisuuteen! Työkohde sijaitsee Helsingin Myllypurossa, erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. 

Työnkuvaus:

Tämä ikäihmisten hoivakoti tarjoaa asukkailleen yksilöllisen hoidon ja huolenpidon tehden jokaiselle henkilökohtaisen palvelusuunnitelman. Kohteessa on palveluasuntoja itsenäisempään asumiseen sekä ryhmäkoti enemmän apua tarvitseville. Tässä työssä sairaanhoitaja osallistuu ja auttaa hoitotyössä sekä keskittyy lääkehuoltoon ja kirjausten tekoon. Asukkaille järjestetään säännöllisesti mukavaa ja aktivoivaa viriketoimintaa. Aloittaa voit uudessa työssä vaikka heti!

Toivomme:

Sinulta toivomme sairaanhoitajan tutkintoa sekä Valviran laillistusta. Voimassa olevat lääkeluvat ovat tässä tehtävässä iso plussa, mutta eivät kuitenkaan välttämättömyys. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta ikäihmisten parista sekä kuntouttavaa työotetta. Myös hyvät vuorovaikutustaidot ovat tärkeässä roolissa tässä työssä. 

Tarjoamme:

Saat mukavan päivätyön maanantaista perjantaihin. Viikonloppuisin ja iltaisin saat siis nauttia omasta vapaa-ajastasi. Saat kattavan perehdytyksen työtehtäviin ja hoivakodin johtaja on tukenasi aina. Tämän lisäksi saat ammattitaitoiset kollegat sekä miellyttävän työilmapiirin. Työvuorojen suunnittelu on joustavaa, joten saat mahdollisuuden vaikuttaa omiin työaikoihisi. Meillä MediPowerilla taas tukenasi on innostunut ja huolehtiva tiimi, jonka saat yhdellä WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit lähettää hakemuksesi myös WhatsAppin kautta numeroon 040 621 4660. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Voit myös mieluusti esittää palkkatoiveesi!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Vilma Heino

p. 040 621 4660