(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja, Helsinki
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2021

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. 


Etsimme nyt asiakasyrityksellemme sairaanhoitajaa Helsingissä sijaitsevaan palvelutaloon.


Työtä tehdään arkisin päivävuorossa siten, että työpäivä alkaa joko klo 7.00 tai klo 8.00. Asiakasyrityksemme etsii sellaista sairaanhoitajaa, joka voisi työskennellä joko neljänä tai viitenä päivänä viikossa. Töitä on tarjolla vähintään 6kk:n määräaikaisuuden ajalle, mutta on myöskin mahdollista, että työt jatkuvat tämän määräajan jälkeenkin.


Palvelutalon asukkailla on neurologisia sairauksia, joten toivomme uudelta sairaanhoitajalta kiinnostusta tämän alueen sairauksiin. Työ sisältää paljon lääkehoitoa, joten lääkeluvat pitää olla kunnossa. Työssä edellytetään lisäksi hygieniapassia.


Hakijoilta toivomme jonkin verran aiempaa kokemusta vastaavasta työstä. Voit myös olla vastavalmistunut ja urasi alkuvaiheessa. Sinut tullaan opettamaan ja perehdyttämään asiakasyrityksemme toimesta.


Tarjoamme mielenkiintoisen työpaikan, jossa on mukava työporukka.


Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Työsuhde tulee olemaan henkilöstönvuokrauksen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden henkilöstökonsultti Heidi Yrjä (heidi.yrja@nordic.fi / 0505988460). Työhaastattelut aloitetaan mahdollisimman pian.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.