(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja, Helsinki
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Etsimme nyt asiakasyrityksellemme sairaanhoitajaa määräaikaiseen sijaisuuteen.


Työskentely tulee tapahtumaan Helsingissä sijaitsevassa palvelutalossa ja määräaikaisuuden kesto on 30.9.2019 asti. Työn aloitus on heti.

Kyseessä on sairaanhoitajan pätevyyden vaativa tehtävä. Otamme huomioon myös vastavalmistuneet hakijat sekä sellaiset opiskelijat, joilla on opintopisteitä suoritettuna sairaanhoitajan työn edellyttämän vähimmäismäärän verran.

Työtuntimäärä tulee olemaan 116,5h/3vkoa (jaksotyösopimus) ja säännöllinen työaika arkisin n. klo 8-16. Ei ole ilta- tai viikonloppuvuoroja.

Sairaanhoitajan tehtävässä tulet toimimaan hoitotyön asiantuntijana, osallistut tarpeen mukaan käytännön hoitotyöhön, vastaat osaltasi asukkaiden lääkehoidosta sekä toimit yhteyshenkilönä asukkaan terveydenhuoltoon liittyvissä asioissa. Kokemus neurologisesta hoitotyöstä sekä apuvälineiden tuntemus katsotaan eduksi.


Kiinnostuitko? Laitathan työhakemuksesi meille ja kerro mahdollisimman tarkasti aiemmasta osaamisestasi ja käytettävyydestäsi. Työsuhde on henkilöstönvuokrauksen kautta. Koska työn aloitus on hyvin nopeasti, niin aloitamme haastattelut mahdollisimman pian.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.