Sairaanhoitaja / Hatanpään kuntoutusosasto U3
Tampereen kaupunki, Sairaalapalvelujen palveluryhmä

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2021

Hatanpään kuntoutusosasto U3 on 32-paikkainen geriatrian sairaalaosasto, jolla tarjotaan lyhytaikaista sairaalahoitoa ja kuntoutusta sitä tarvitseville tamperelaisille ja orivesiläisille potilaille. Laadukkaan lääketieteellisen hoidon, hoitotyön ja kuntoutuksen keinoin pyritään ylläpitämään sekä parantamaan potilaan terveyttä, toimintakykyä ja elämänlaatua.

Haemme Hatanpään geriatrian kuntoutusosastolle U3 sairaanhoitajaa määräaikaiseen sijaisuuteen alkaen sopimuksen mukaan mahdollisimman pian kestäen 25.5.2022 saakka.

Sairaanhoitaja toimii hoitotyön asiantuntijana kuntoutusosastolla ja vastaa osaltaan asiakkaiden hoidon koordinoinnista sekä hoivan ja hoidon suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista työvuorossa ollessaan. Sairaanhoitaja työskentelee sekä itsenäisesti että moniammatillisissa tiimeissä, yhteistyössä vanhusten ja heidän läheistensä kanssa. Työ on tavoitteellista, näyttöön perustuvaa ja asiakkaan hyvää elämää ja kuntoutumista edistävää.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun sairaanhoitajan tutkinto ja rekisteröityminen JulkiTerhikkiin. Tehtävään valitulta edellytetään lisäksi tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa, rokotuslupaa sekä LOVe-lääkehoidon verkkotestin hyväksyttyä suorittamista (LOVe LOP, LOVe KIPU, LOVe IV, ABO ja PKV-lääkelupa).

Eduksi lasketaan kokemus sairaalatyöstä ja potilaan kuntoutumista edistävästä toimintamallista.

Pyydämme, että liität kopion kelpoisuuden osoittavasta tutkintotodistuksesta sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn. Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja tehtävästä antavat hoitotyön päällikkö Sirpa Antinmaa, puh. 040 759 1358, sirpa.antinmaa@tampere.fi ja osastonhoitaja Anne Korhonen, puh. 040 800 7380, anne.i.korhonen@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 5.8.2021.

Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antavat hoitotyön päällikkö Sirpa Antinmaa, puh. 040 759 1358, sirpa.antinmaa@tampere.fi ja osastonhoitaja Anne Korhonen, puh. 040 800 7380, anne.i.korhonen@tampere.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot