(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja/ Geronomi/ Sosionomi/ Opiskelija
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2018
Esperi Hoivakoti Marjaranta tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille Karstulassa. Hoivakodissa on kolme ryhmäkotia, joissa on lämminhenkinen koti yhteensä 34 ikääntyneelle. Vakituisen asumisen ohella palveluvalikoimaan kuuluu myös lyhytaikainen asumispalvelu, joka on hyvä ratkaisu esimerkiksi sairaalasta kuntoutumisen tai omaishoitajan loman ajaksi. Hoivakodissa työskentelee ikäihmisten hoitoon ja ohjaukseen erikoistunut ammattihenkilöstö. Toiminta perustuu kuntouttavaan ja osallistavaan työotteeseen.

Haemme ammattitaitoista ja motivoitunutta SAIRAANHOITAJAA, GERONOMIA, SOSIONOMIA / -OPISKELIJAA, kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan päivätyötä, mutta 3-vuorotyökin onnistuu. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Edellytämme sairaanhoitajan, geronomin, sosionomin riittäviä opintoja/tutkintoa, voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Vesa Tornberg, puh. 040 8381881 tai vesa.tornberg@esperi.fi

Haku päättyy 31.7.2018


Esperi on Savuton Työpaikka.