Sairaanhoitaja Etelä-Helsingin kotihoitoon
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2021

Haluaisitko viettää viikkosi ilontäyteisten hetkien ja toiminnallisten työtehtävien parissa. Etsimme ammatillisen työotteen omaavaa sairaanhoitajaa tai valmistuvaa opiskelijaa vakituiseen työsuhteeseen ikäihmisten kotihoidon tiimiin. Kotihoitoa toteuteaan Etelä-Helsingin viihtyisien ja näyttävien asuinalueiden tuntumassa!

Työnkuvaus:

Meillä tulet työllistymään täysituntisesti kotihoidon palvelujen pariin Etelä-Helsingin alueelle. Sairaanhoitajan roolissa pääset hyödyntämään osaamistasi niin asiakkaiden sairaanhoidollisissa toimenpiteissä, kuin myös ennaltaehkäisevän ja terveyttä edistävän toiminnan parissa. Sinun vastuullesi kuuluu asiakkaan tilan seurantaa ja arviointia sekä lääkehoidollisia tehtäviä. Merkityksellisyyttä työpäiviisi syntyy myös ikäihmisten kohtaamisen kautta, sillä myö sosiaalinen jutustelu asiakkaiden kanssa on osa rooliasi. Kyseessä on 2-vuorotyö. Siirtymät työkohteiden välillä tapahtuu jalan, julkisilla tai autolla - sinä päätät. Tarvittaessa saat auton käyttöösi asiakasyrityksestämme. Mikäli haluat käyttää omaa autoa, korvataan sinulle kilometrit. 

Tarjoamme:

Saat joustavan ja aktiivisen roolin osana ammattimaista hoivatiimiä. Aloituksen yhteydessä saat kattavan perehdytyksen sekä selkeät toimintaohjeet työn toteuttamiseen. Tässä tärkeässä työssä pääset tekemään päätöksiä itsenäisesti, mutta kuitenkin hyvää tukiverkostoa hyödyntäen. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten työllistyt suoraan asiakasyrityksemme kirjoille, tämä tarkoittaa että saat heti käyttöösi myös työnantajasi tarjoamat työsuhde-edut joista kuulet lisää rekrytoinnin edetessä!

Arvostamme:

Sinun tulisi olla  valmistunut sairaanhoitaja tai loppuvaiheen sairaanhoidon opiskelija (yli 140 op.). Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä on plussaa, mutta hyvä asenne työtä kohteen on tärkeintä. Älä siis emmi, vaikka sinulla ei vielä olisi kokemusta kotihoidosta! Sinulta tulisi kuitenkin löytyä voimassa oleva rokotussuoja.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Lisäksi voit esittää palkkatoiveesi. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Miia Kulmala
p. 044 740 0024

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1448028
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa