(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja, Espoonlahden terveysasema
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2020

Haemme vakituista sairaanhoitajaa terveysasematoimintaan. Tarjoamme sinulle monipuolisen työn mukavassa, kannustavassa ja moniammatillisessa työyhteisössä.

Sairaanhoitajan työhön sisältyy vastaanottotoiminnan lisäksi hoidon tarpeen arviota puhelintoiminnassa, etävastaanottoa ja päiväaikaista päivystystyötä moniammatillisen tiimin jäsenenä. Meillä jokaisella työntekijällä on aito mahdollisuus vaikuttaa asioihin sekä johtaa käytännön työssä itseään.

Työpaikan nimi: Espoonlahden terveysasema (väistötilat Kivenlahden terveysasemalla)
Työaika: 38 h 15 min/viikko. Työtä tehdään kahdessa vuorossa klo 7-18.30 välillä vaihdellen. Pääasiassa kuitenkin klo 7.45-16.
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja

Tehtävässä edellytetään kokemusta hoidon tarpeen arvioinnista, itsenäisestä hoitajan vastaanottotytöstä ja päiväaikaisesta päivystyksestä. Tehtävässä edellytetään myös hyvää asiakaspalvelutaitoa ja -asennetta, erinomaisia yhteistyötaitoja, joustavuutta sekä hyvää paineensietokykyä.
Lisäksi edellytämme kykyä ja halua osallistua hoitotyön kehittämiseen terveysaseman avovastaanotossa. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Arvostamme reipasta ja positiivista asennetta jatkuvasti muuttuvassa työympäristössä ja kykyä sekä halua omaksua ja kehittää uusia toimintatapoja ja käytäntöjä.
Arvostamme myös hoitotyön monipuolista osaamista pitkäaikaissairaiden hoidosta sekä hyviä tietoteknisiä taitoja, mukaan lukien kokemus Lifecare-potilastietojärjestelmästä. Eduksi luetaan myös hyvä kielitaito sekä haavanhoito-osaaminen.


Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Tule mukaan tekemään ja kehittämään laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä terveyspalveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Haluamme tarjota espoolaisille Suomen parhaat terveyspalvelut. Uudistamme ja uudistumme tulevaisuuden haasteita silmällä pitäen, ja uudet toimintamallimme ovat menestyneet useissa innovaatiokilpailussa. Palvelujen asiakaslähtöisyys ja saatavuus, digipalvelujen mahdollisuudet sekä henkilöstön tyytyväisyys ja hyvinvointi ovat meille ykkösasioita.

Tarjoamme sinulle vireän työyhteisön ja monipuolisia tehtäviä terveysasemilla, suun terveydenhuollossa, päihde- ja mielenterveyspalveluissa, kuntoutuksessa ja ympäristöterveydenhuollossa.

Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot