(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja, Espoonlahden kotihoito
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2020

Sairaanhoitajan työ kotihoidossa on asiakkaan luona tapahtuvaa asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa hoitotyötä. Tehtävään kuuluu sairaanhoidollisten tehtävien lisäksi perushoitoa perustuen asiakkaan hoito- ja palvelusuunnitelmaan. Työ kotihoidossa on monipuolista ja mahdollistaa ammattitaidon laaja-alaisen käytön ja itsenäisen työskentelyn. Työ on tiimityötä.

Toimit tiimin sairaanhoidollisena asiantuntijana, suunnittelet, toteutat ja arvioit asiakkaidemme hoitoa yhdessä tiimin ja muiden yhteistyötahojen kanssa. Lisäksi tuet lähihoitajia asiakastyössä.

Espoon kotihoidossa on käytössä LifeCare-asiakastietojärjestelmä ja Hilkka-toiminnanohjausjärjestelmä.
Saat kattavan perehdytyksen työhön ja käytössä oleviin järjestelmiimme.
Työ on tällä hetkellä aamuvuoroja, pääsääntöisesti arkisin. Viikonlopputyötä on jonkin verran.

Työpaikan nimi: Espoonlahden kotihoito. Toimipisteemme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella soitteessa Merikansantie 4 C.
Työaika: Jaksotyö, 114h 45 min/3 vkoa
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä ajokorttia.

Arvostamme kokemusta kotihoidon työstä.

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Espoon kaupungin vanhusten palveluihin kuuluvat Seniorineuvonta Nestori, kotihoito, Espoon sairaala ja pitkäaikaishoito. Kotihoidossa varmistamme, että espoolaiset ikäihmiset voivat asua turvallisesti kotonaan. Meillä kotihoidossa työskentelee lähes 500 hoitotyön ammattilaista. Toimimme viidellä suuralueella. Työ tapahtuu asiakkaiden luona ja on itsenäistä. Työssä pääset käyttämään luovuuttasi ja ongelmanratkaisutaitojasi. Kannustamme oman työn kehittämiseen ja otamme ilolla vastaan kehittämisideoita. Esimiehet ja tiimi ovat tukenasi ja varmistavat, että työsi sujuu. Työilmapiirimme on avoin ja kannustava.

Työyhteisössämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot
Tervetuloa joukkoomme!