(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja, Espoonlahden hoivakoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018

Työavain 2-343-18
Määräaikainen työsuhde alkaen 04.06.2018 (päättyy 26.08.2018)
Hakuaika päättyy 21.05.2018  kello 15:45
Espoonlahden hoivakoti, Merikansantie 4 C 02320 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhusten palvelut/Pitkäaikaishoito
Vanhusten hoito

Tehtävän kuvaus: Tervetuloa työskentelemään Espoonlahden hoivakotiin sairaanhoitajan kesäsijaisuuteen.

Espoonlahden hoivakodissa asuu 40 ympärivuorokautista hoivaa tarvitsevaa senioria. Toimimme kahdessa kerroksessa ja tarpeen mukaan työskentelet yksikön molemmissa kerroksissa. Toiminta yksikössä on yhteisöllistä. Kaikki otetaan mukaan päivittäiseen toimintaan, eikä ketään jätetä pysyvästi vuoteenomaksi. Henkilökunta elää työpäivänsä yhdessä asukkaiden kanssa. Omaiset, vapaaehtoistyöntekijät ja muut vierailijat ovat mukana ja tukena asukkaiden elämässä. Asukkaat voivat elää meillä elämänsä loppuun asti.

Sairaanhoitajana vastaat monipuolisesti asukkaiden hyvinvoinnista. Huolehdit asukkaiden sairaanhoidollisista tarpeista ja hoidon suunnittelusta sekä toteutuksesta. Mahdollistat asukkaiden osallistumisen arjen askareisiin ja harrastetoimintaan. Toimit tiiviissä yhteistyössä asukkaan, asukkaan omaisten sekä muiden ammattilaisten, kuten lääkärin, apteekin, lähihoitajien ja laitosapulaisten kanssa. Olet kiinnostunut asukkaiden elämänhistoriasta ja osaat huomioida sen päivittäisessä toiminnassa. Olet mukana myös järjestämässä asukkaille aktiivista arkea erilaisten harrasteiden kautta. Teet hoito- ja palvelusuunnitelman sekä RAI-arvioinnin yhdessä omahoitajan, asukkaan ja omaisten kanssa.

Sairaanhoitajan työ Espoonlahden hoivakodissa on 2-vuorotyötä.

Meillä on mahdollista suorittaa lääkehoitosuunnitelman mukainen lääkehoidon koulutus ja lupa (Love-lop).

Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana. Haastatteluun voidaan kutsua hakuaikana.

Kelpoisuusvaatimus:  Laillistettu sairaanhoitaja. Sairaanhoitaja-, terveydenhoitaja- tai kätilötutkinnon opiskelija, kun suoritettuna 140 opintopistetta sekä hyväksytyt suoritukset lääkehoidosta ja lääkelaskuista. Lisäksi tulee olla hyväksytysti suoritettuina sisätautien oppimäärä sekä fysiologia- ja anatomiaopintoja ja harjoittelut.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa
Tehtävässä edellytetään hyvää suomen kielen taitoa, joustavuutta, yhteistyökykyä, myönteistä asennetta ja aktiivisuutta.

RAI ja Effica osaaminen katsotaan eduksi.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja

Tehtäväkohtainen palkka: 2545.97€/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: Jaksotyö 116 h 15 min / 3 vko

Espoon kaupungin vanhusten palveluihin kuuluvat Seniorineuvonta ja palveluohjaus Nestori, kotihoito, Espoon sairaala ja pitkäaikaishoito. Kotihoidossa tavoitteenamme on mahdollistaa turvallinen elämä omassa kodissa toimintakyvyn heikkenemisestä huolimatta. Sairaalan monipuolinen toiminta on kohdennettu akuuttien sairauksien lyhytaikaiseen hoitoon ja kuntoutukseen. Pitkäaikaishoidossa tarjoamme kodinomaista hoivaa ympärivuorokautisissa yksiköissä. Myös pitkäaikaishoidon tulee olla elämänmakuista ja ikäihmisen toimintakykyä tukevaa.

Espoo on savuton työpaikka.

Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt

Lisätietoja tehtävästä

Palveluesimies Katri Koivulahti
050 428 9354
katri.koivulahti@espoo.fi
 
Palveluvastaava Kati Vilke
046 877 2202
kati.vilke@espoo.fi